Wpis z mikrobloga

@mengele: co kto lubi, ja od zawsze robię jajecznicę tak, że ścinam tylko białka, a żółtka część nieznacznie, a część zostawiam w całości surowe. Jajecznica Ramsaya jak dla mnie jest zbyt mdła, dodatkowo zabija to co w jajku najlepsze. Nie powiem, żeby była niesmaczna i niegodna polecenia, bo to po prostu zupełnie inne danie koniec końców, ale po prostu nie do końca mi odpowiada i jest bez porównania gorsza.
@bear2112:
@matra: Tez nie lubie za mocno scietej jajeczniczy, zazwyczaj zmaze boczek lub rozpuszczam maslo i potem wbijam jajka i sciagam prawie w tym samym momencie patelke z palnika. niema nic gorszego niz jajecznica spieczona na wiór( ͡° ʖ̯ ͡°)
@soosh071: nie #!$%@?ł. właśnie taka jajecznica jest bardzo smaczna. nadaje się zwłaszcza na bułeczkę :) ale co ty wiesz jak całe życie ziemniary i kluchy żresz :D XD