Aktywne Wpisy
Jakimialemlogin +644
Będąc na urlopie we Władysławowie zauważyłem ciekawą rzecz xD otóż patrol straży miejskiej przyczepiał się, legitymował i robił zdjęcia dziewczynkom na stoiskach z tatuażami i warkoczykami, a przy wejściu na plażę 3 razy w ciągu jednego dnia spotkałem oszustow grających w 3 kubki i nikt ich nie legitymował ani nic xD #wladyslawowo #morze #morzebaltyckie #wakacje #urlop

Umeraczyk +184
źródło: temp_file346403677342696588
Pobierz

1885 - Karl Benz buduje pierwszy trójkołowy pojazd ze spalinowym silnikiem czterosuwowym, skrzynią biegów, sprzęgłem i gaźnikiem.
1908 - Do produkcji wchodzi Ford T - samochód w zasięgu przeciętnego amerykańskiego robotnika.
1932 - Wynaleziona zostaje automatyczna skrzynia biegów. #
2016 - @Baron_Al_von_PuciPusia wciąż nie ma prawa jazdy, a zeszłoroczny wzrost zainteresowania rozwojem infrastruktury drogowej okazał się nie mieć efektów w dłuższej perspektywie!
Do zobaczenia w przyszłym roku.
#historia #motoryzacja #ciekawostki #bekazbarona
2017: pszemek przesiada się na transport publiczny bo nie stać go już na 30-letniego volkswagena, a mame nie chce mu dopłacać do zabawki
@Baron_Al_von_PuciPusia: Ej @przemek6085 jeździsz Volkswagenem...?
natomiast pod względem prędkości przejazdu, komunizacją miejską do roboty jade 40-50 min, furą 20-30 :>
@Shodan56: To nie trzeb jej kupować w zapasie na dwa lata!
@Shodan56: życie generalnie się nie opyla, ale minimum egzystencji trzeba sobie zapewnić dx