Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Khaine: @Khaine: Tak na szybko bo już późno.
Fundament redpill jest całkiem sensowny, bardzo naukowy. Krytykowałbym raczej grupe społeczną ale nie dewaluował samej treści.
Ekstrawertyczni przegrywi, to nie do końca przegrywi. Jeśli nie bierzesz odrzucenia personalnie, to możesz się zachowywać tak jak oni ale przez sam fakt że zaczepiasz dużą ilość kobiet, jakaś na Ciebie poleci. Zaczepisz w jeden wieczór 20 kobiet i jedna będzie chciała się z
  • Odpowiedz
Krytykowałbym raczej grupe społeczną ale nie dewaluował samej treści.

@AlexRaven: Przecież nie dewaluuję treści. Mówię, że po prostu przegrywy się podczepiają pod jakąś filozofię aby racjonalizować, że to nie z nimi jest problem.

@Usmiech_Niebios: Nie posiadam żadnych statystyk mówiących o konkretnych liczbach (i nikt nie posiada), więc siłą rzeczy muszę się posiłkować obserwacją własną i jakościowym opisem zjawisk a nie ilościowym.

@Xax92: Jedno i drugie to
  • Odpowiedz
Mi to bardziej wygląda, że coś cię dźgnęło w dupkę, że koniecznie musisz przenosić to na ataki personalne.

@Khaine: ja? To ty sobie stworzyłeś chochoła przegrywa redpillowca i go atakujesz. Zaznaczając przy tym, że ty taki nie jesteś.

Jak dla mnie, to większość redpillowców jest przegrywami.

Jak byłem kilka razy w klubie i popatrzyłem na tych wszystkich "alfa samców" którzy zachowywali się jak koguty którym się ktoś w--------ł do kurnika.
  • Odpowiedz