Aktywne Wpisy

Roszp +189
Wysyłaliście mi temat z grupy dla elektryków o audiofilskiej różnicówce za – w zależności od wersji, 4 do 8 tysięcy zł. Kiedyś już o niej pisałem, nie było wtedy jednak recenzji na stronie dystrybutora. A ta jest przepiękna.
Recenzenci stwierdzają bowiem, że każdy dodatek do systemu stanowi jego regres brzmieniowy, i na tym się skupiają. Najpierw konstruują kabel zasilający z wpiętą różnicówką i próbują więc określić skalę tego regresu. Stanowczo stwierdzają, że:
Recenzenci stwierdzają bowiem, że każdy dodatek do systemu stanowi jego regres brzmieniowy, i na tym się skupiają. Najpierw konstruują kabel zasilający z wpiętą różnicówką i próbują więc określić skalę tego regresu. Stanowczo stwierdzają, że:
Wpięcie
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-2 o 07.07.12
Pobierz
yahoomlody +164
Najgorsza cecha u bab to ciągle gadanie i co ciekawe, większość bab taka jest xD gadają i gadają i gadają, byle gadac, powtarzają w kolko to samo, bo ciezko wymyślać cos nowego. Posiedzenie chwile w ciszy to dla nich jakas największa kara.
W momencie jak zacząłem randkować to była dla mnie Choroszcz ile mozna tyle gadac i to jeszcze z obcymi ludźmi. Zdarzyło sie ze na tinderze zanim sie spotkałem z laska
W momencie jak zacząłem randkować to była dla mnie Choroszcz ile mozna tyle gadac i to jeszcze z obcymi ludźmi. Zdarzyło sie ze na tinderze zanim sie spotkałem z laska

A rzecz, o której wspominasz wyżej, to system promowania treści pochodzących od partnerów (reklamodawców) serwisu. System ten działa od wielu lat na Wykopie i polega
@a__s: Ciekawe, jak ja kiedyś zgłaszałem duplikat (duplikat miał więcej wykopów) to dostałem odpowiedź negatywną. Odpowiedź moderacji była taka, że promują to które ma większą szansę na główną a nie faktycznie, które pierwsze zostało dodane...
Obecnie pozwalamy moderatorem brać pod uwagę również interes Wykopowiczów i ich decyzje, a nie jedynie
Jeżeli dany temat (główna) ma więcej niż 7 dni - nie jest duplikatem
Jeżeli znalezisko nie było na głównej - nie jest duplikatem
Jeżeli są dwa i więcej tych samych tematów w wykopalisku - to które ma szansę na główną nie jest duplikatem, chyba, że pierwsze dodane również znajdzie się na
1. Oba znaleziska znajdują się w wykopalisku - bierzemy pod uwagę datę publikacji.
2. Oba znaleziska znajdują się na głównej - bierzemy pod uwagę datę publikacji.
3. Jedno znalezisko znajduje się na głównej, drugie w wykopalisku - zostawiamy to, które pierwsze trafiło na główną.
4. Znaleziska informacyjne/newsowe -