Wpis z mikrobloga

@Lisaros: King of Dragon Pass to raczej nie erpeg (a dziwna hybryda tekstowej przygodówki, gry... ekonomicznej?, strategicznej, no i może kapkę crpg), niemniej jednak świetna pozycja.
  • Odpowiedz
@wielooczek: Kurczę, tyle dobrych erpegów, a tak mało czasu, nie wiadomo za co się łapać... Szczęście w nieszczęściu (?) od wielu lat bardzo rzadko wychodzi erpeg warty uwagi (jak jest jeden dobry na rok to już jest nieźle, w 2016 to tylko Dungeon Rats i dodatek do Wieśka 3), więc można spokojnie skupić się na klasykach.
  • Odpowiedz
@Bethesda_sucks: ja już złapałem ;) nie głosowałem siłą rzeczy, chyba niedługo wyniki? Mam nadzieję na dobry wynik Fallout 1.5. Mam też cichą nadzieję na zwycięstwo Wiedźmina 3, tylko po to by zobaczyć reakcję xD
  • Odpowiedz
@Lisaros: @Bethesda_sucks: Sam odkryłem King of Dragon Pass na Androidzie (z tego co się potem rozeznałem- ma znacznie przyjaźniejszy interfejs, ale została okrojona względem pecetowej pod względem możliwości wytwarzania dóbr na handel, przez co zmusza nas do ich rabowania). Był to jeden z nielicznych momentów, że rozładowałem całkiem telefon przez grę. Kilkukrotnie.
  • Odpowiedz