Wpis z mikrobloga

@AnonimoweMirkoWyznania: mąż pewnie ostatnio troche ja zaniedbał i szuka zabawy na boku ale koniec końców wybierze rodzinę więc lepiej się w to nie baw bo to Ty zostaniesz tą osobą pokrzywdzoną. W dodatku tak jak już ktoś wyżej pisał, nie w--------j się w cudze małżeństwo.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania:

Nie chce rozwalać czyjegoś zwiazkui

Dlatego wiszę z nią 5 godzina na telefonie, budzę ją rano zamiast męża, robię jej śniadanie do pracy, jeżdżę z nią na zakupy o zostawaniu w pracy kilka godzin dłużej tylko dlatego by wrócić z nią do domu nie
  • Odpowiedz
No myslisz ze rozwalisz jej malzenstwo itp :D jak dla mnie to wyglada tak ze znalazla sobie dziewczyna frajera ktory jej bardzo ulatwia zycie a ty nie dosc ze widzisz jakies drugie dno i robisz sobie nadzieje to jeszcze rozwazasz kontynuowanie tego xD wez sobie znajdz dziewczyne bo chyba wiem dlaczego jestes starym kawalerem:D
  • Odpowiedz
MikroblogowaObywatelka: @bajbuss: chodziło mi o to, że to co było dziwne, stało się już codziennością.
@UncleBilly: zastanawiam się nad inną rzeczą w celu rozwiązania problemu....
@Namarin: Nie wiem sam już co jest rzeczywistością, a co chwilą.
@Krzakol: Znajdz sobie kogos... Łatwo powiedzieć. Gdzie można znaleźć kogoś 30+, bez dzieci, męża, normalnego. Na cmentarzu?
@kult_cwaniaka: Tak i to zdrowo prawie rok temu.
  • Odpowiedz