Aktywne Wpisy

Lardor +32
13.10 skasowały mi się punkty karne po roku. Jeżdżę praktycznie codziennie i 7 punktów to jednak dużo jeśli się dużo jeździ. Ale cóż dostałem ojcowską lepe w twarz i od tamtego momentu się pilnuje, widzę 70 jadę 70 widzę 50 jadę 50 (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Teraz w głupi sposób nie stracę punktów! #motoryzacja #samochody
Teraz w głupi sposób nie stracę punktów! #motoryzacja #samochody
źródło: temp_file4937939181856257593
Pobierz
_TiniMini_ +3
Mam problem, bo nie wiem co zrobić. Mogę wrócić do byłej z którą się z 5 lat temu rozstałem, ale oboje jesteśmy dojrzalsi i znamy się jak łyse konie, ale to raczej byłby związek z rozsądku, bo ma kupiony dom w Irlandii dobra pracę i tak dalej, a ja ją już tylko lubię i to jedyna osoba której ufam w 100%
Moge kontynuować znajomość z tą małolata z borderline i potężnym daddy
Moge kontynuować znajomość z tą małolata z borderline i potężnym daddy

#motomirko
Komentarz usunięty przez autora
@danielosw: własnie myslelismy w ostatecznosci o tej firmie, duzo osob go testuje wlasnie na youtube tak jak wspomina @porannewyciepsa.
Ale wlasnie w cenie "t-com sc" coś takiego chyba nas interesuje.
@gerard-kowalski: Bardzo bym chciał, ale niestety inne wydatki też m.in sakwy itp. A nie mam jak 90% wykopkow 12k na lape :(
@MrocznyRider: 125 here. A jedynie co potrzebuje to do rozmow, radia itp mnie nie interesuja :)
Ale dziekuje za opinie
@gerard-kowalski: (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Ktora sene masz ?
@Bialy_Mis: podsumowując temat intercomów, wszystkie co do jednego mają straszny dźwięk (brak niskich tonów), są po prostu piskliwe, nie nie da się tego wyregulować. Swojego używam do połączeń i słuchania muzyki z tel. Scala ma super baterię, mam zestaw sparowany z Pasażerką także może mi dupę truć nie tylko w domu ale także na moto(✌ ゚