@przemek1259: jak możesz to ogarnąć, to zebrać ludzi nie będzie problem. Daj znać albo załóżmy nowy wpis na #spotifyfamily że szukasz członków do swojej rodziny. Mnie już masz jak coś, przelew natychmiastowy :)
@przemek1259: Ja jestem za pół roku, po co się zastanawiać za szybko czy już koniec. Ps. Przemek może załóż nowy wpis że zakładasz rodzinę i 3 miejsca wolne. Powinni się znaleźć chętni.
@przemek1259: To co na 3 czy 6 miesięcy ? Ja nie mam problemu i w razie pół roku przeleje Ci 45zł. Jak się znajdą 2 osoby to nam oddasz po 15, albo zostaniemy w 4ke.
@mgrapher: @przemek1259 Ja już się w sumie dopasuje do wszystkiego. Wystarczy spojrzeć na moje wpisy, już tydzień szukam rodziny. Ostatnio na prawe trudno znaleźć rodzinę :)
Jak powiedział, tak zrobił. Tusk, to najwybitniejszy polityk tysiąclecia. Nie zapraszam do dyskusji. 90 procent wykopu w pełni się z tym zgadza (ง͠°͟ل͜͡°)ง Niech żyja silna, wielka i bezpieczna polska! (╭☞σ͜ʖσ)╭☞
Ps. Przemek może załóż nowy wpis że zakładasz rodzinę i 3 miejsca wolne. Powinni się znaleźć chętni.
Komentarz usunięty przez autora