O.....9
O.....9
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
15
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
fesio
@Oskarek89: nastepnym razem zapraszam do wegorzewa xD wtedy zobaczysz jak wygląda nic xDDDDDDDDD
7
emerjot
@Oskarek89: wydaje mi sie, ze urok Mazur (i chyba nie tylko) skrywa się z dala od miejsc jak Mrągowo czy ogólnie miasteczka ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡º ͜ʖ͡º)
6
O.....9
O.....9
@1Jurko: XD sama zaczęła o tym mówić, ja widziałem ale nie odzywałem się xD
1
skull_pain
@Oskarek89: Hehe, a bunkry widział chociaż ? Śluzy?
1
1Jurko
1Jurko
@Oskarek89: To że żona zauważyła że zauważasz ładne kelnerki dobrze ci nie wróży :)
0
1Jurko
1Jurko
@Oskarek89: Testowała cię a ty nie zdałeś :)
0
O.....9
O.....9
@1Jurko: XD ja nie ukrywam nic przed żoną xD
0
TrastMiAjmGonaBiEnInginier
0
O.....9
O.....9
0
TrastMiAjmGonaBiEnInginier
0
O.....9
O.....9
@TrastMiAjmGonaBiEnInginier: zoo XD lama, koń, 2 króliki, owieczki małe xD
był pokaz jak szeryf wypada z baru i się strzelają.
Atrakcji brak, byk do ujezdzania nie działał, podkowy wrosły w ziemie, strzelać się nie dało do celu XD żadnych atrakcji niestety :(
0
Hrvat
@Oskarek89: jechać na mazury do Mrągowa, obyś trollował xD
0
O.....9
O.....9
@Hrvat: XD serio, wpisywałem - gdzie na mazury, ludzie pisali: Mrągowo lub Mikołajki
0
Hrvat
@Oskarek89: Jeżdżę na mazury od 10 lat i w Mrągowie nigdy jeszcze nie byłem bo tam jedynie to na ten festiwal country mozna pojechać. Mikołajki dobre jak spisz w Gołębiewskim albo dobra łajbe masz i lubisz czuć prestiż w porcie bo dla zwykłych ludzi przereklamowane i małe. Tak to Giżycko przyjemne, jedynie do wody mozna sie przyczepić, klimat jest ogólnie wszędzie tak jak Ruciane-Nida ale to tylko przelotem, wpaść żeby
0
O.....9
O.....9
@Hrvat: W Giżycku byłem na wieży ciśnień XD tak to średnio
0
B.....A
B.....A
@Oskarek89: Z przykrością stwierdzam że to prawda, pochodzę ze Szczytna i poza sezonem jest dramat totalny, a i w sezonie za wiele się nie dzieje, zamiast zorganizować coś atrakcyjnego, ciekawego, dla młodych, to miasto robi jakieś z-----e rock szanty i inne tego typu 'imprezy' dla ludzi w wieku przedgrobowym. Mazury są po to, żeby rozwalić się z różowym albo znajomymi gdzieś w jakimś domku nad jeziorkiem, chlać podziwiając widoczki i
0
Harry19911
@Oskarek89: Mrągowo here. Szczerze to nie wiem po co tu przyjeżdżać na majówkę xD w piknik country to jeszcze ok. Mrongoville to jakaś pomyłka, wybudowali na końcu miasta miasteczko w którym nic się nie dzieje a chwilę później obok powstała obwodnica już kompletnie psująca jego klimat
0
O.....9
O.....9
@Harry19911: Odradzał jakoś nie będę ludziom XD ale jak już będą jechać to będę mówił by wybrali Mikołajki XD
0
Azbesttt
@TrastMiAjmGonaBiEnInginier: @Oskarek89: Mragowo jest jeszcze do zniesienia w sezonie gdy coś sie dzieje, a tak to najlepsza jego atrakcja jest dworzec i autobus do mikolajek/Olsztyna/gizycka. Fajne srac do własnego gniazda, potwierdzam
0
Azbesttt
@Oskarek89: mogłeś mówić ze byłeś, podjechałbym sie przywitać ( ͡° ͜ʖ ͡°) mieszkam kilkaset metrów od MIEJSCOWOŚCI WESTERNOWEJ
0