Aktywne Wpisy

wykop +40
🔄 Zmiany na Wykopie – co się zmienia i dlaczego?
Wprowadzamy zestaw zmian, które mają na celu uproszczenie korzystania z serwisu, uporządkowanie interfejsu oraz przywrócenie funkcjonalności przez Was cenionych. Poniżej znajdziecie szczegółowe informacje o tym, co się zmienia i z jakich powodów.
🗂 Rezygnacja z kategorii i kategorii własnych
System kategorii oraz kategorii własnych został usunięty, ponieważ – jak pokazały zarówno dane, jak i Wasze opinie w ankietach – nie spełnił swojej roli. Kategorie miały
Wprowadzamy zestaw zmian, które mają na celu uproszczenie korzystania z serwisu, uporządkowanie interfejsu oraz przywrócenie funkcjonalności przez Was cenionych. Poniżej znajdziecie szczegółowe informacje o tym, co się zmienia i z jakich powodów.
🗂 Rezygnacja z kategorii i kategorii własnych
System kategorii oraz kategorii własnych został usunięty, ponieważ – jak pokazały zarówno dane, jak i Wasze opinie w ankietach – nie spełnił swojej roli. Kategorie miały
źródło: Wykop - lewy panel
Pobierz
dexterpol +491

W końcu przyszła. Mam już ViofoA119.. wszystko działa, jest wgrane najnowsze oprogramowanie.. Bogaty zestaw akcesoriów.. Na szczeście dwie przelepki do szyby, wiec mogę i w służbowym sobie nakleić. ładowarka na zapalniczkę ponoć 3.1A ale wątpie w to, dwa kable USB, przylepki aby poprowadzić kabel, sznurek i druga naklejka aby móc odkleić przylepkę i ponownie wykorzystać.
Bardzo się cieszę że zmawiałem z aliexpress. 140zł taniej niż w PL.
W przypadku awarii.. śrubokręt mam, lutownicę mam, internet też mam. Z reguły jak ludzie mięli z nią jakieś problemy to była wina softu, który we wcześniejszych wersjach miał błędy, albo ze złej karty pamięci, a późniejsze problemy wynikały
@m50m
@Shmit
@snwptest
Panowie pozwolę sobie Was zapytać - do 250 któraś z omawianych kamer dostanę i będzie lepsza od g1wh?
Chyba muszę Cię odesłać na autowrzuta.pl - wejdź, poczytaj, zapytaj - chyba nie jest tam aż tak