Aktywne Wpisy

wiktor-wkpl +191
#mecz #kanalsportowy #heheszki
Mati Borek podczas mitycznego nawiązywania znajomości ze światowej klasy piłkarzami (chwilę później Zanetti zwierzał się Mateuszowi z całego swojego życia i oczywiście przeszli na ty)
Mati Borek podczas mitycznego nawiązywania znajomości ze światowej klasy piłkarzami (chwilę później Zanetti zwierzał się Mateuszowi z całego swojego życia i oczywiście przeszli na ty)
źródło: 9532
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Teraz pomyślcie - ile jest lasów w Egipcie? Dokładnie. Sprawa wyglądała tak: Magda miała przemycić sadzonki drewna lipowego i świerkowego aby przetestować możliwość ich sadzenia w Egipcie, aby na nich rosły grzyby psylocybinowe które potem możnaby sprzedawać turystom. Jednak problemem było przetransportowanie sadzonek do Egiptu, jako że prawo tego państwa zabrania importu żywych drzew bez koncesji (która jest bardzo droga - około 220 tysięcy dolarów). Sadzonki więc transportowała w żołądku Madzia jednak nie wzięto pod uwagę że zaczną się na nich szybko rozwijać grzyby psylocybinowe które przedostawały się do jej organizmu i powodowały halucynacje i dezorientację. Zakończyło się to dla Madzi tragicznym finałem...
#magdalenazuk #zuk #magdazuk
źródło: comment_Nl6ekeWdGu4OoMHljGR1qphkKVjSgGxD.jpg
Pobierz@rybsonk: dałam plusa, bo aż się zakrztusiłam pomarańczem, dzięki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Grzyby spowodowały halucynację, a rosnące w żołądku obrażenia wewnętrzne!
Komentarz usunięty przez moderatora
@comielipsa: kumpel po grzybkach mówił że mu obcy wszczepili maszynę do produkcji szezlongów pod skórę.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@comielipsa: wypowiedź kumpla też jest faktem. Może nie zrozumiałeś, pod wpływem substancji halucynogennych możesz mówić wszystko.