Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 109
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@The_Starfish: Też już o tym myslałam, ale mamy w sprzedaży gadżety na osiemnastki ( ͡° ʖ̯ ͡°) więc siłą rzeczy będą takie dzieciaki przychodzić. No i spoko, bo zdarzają się naprawdę spoko grupki, co nie robią hałasu i nie o----------ą dziczy, tylko pooglądają, popytają, kupią, nie w--------c przy tym innych osób w sklepie.
  • Odpowiedz
@The_Starfish: Prawdopodobnie zero, bo by się przy Pani Ekspedientce oblał rumieńcem i s--------ł w podskokach. Kiedyś taka akcja była, że wepchnęli mi dosłownie jakiegoś typka przez drzwi i przytrzymali, żeby nie mógł wyjść. Jak zobaczył, że idę w jego stronę, to się prawie popłakał z nerwów, a jak otworzyłam te drzwi, to w sekundę zniknęli.
  • Odpowiedz
@Depcio: no to moze jebnac jakas tabliczke, ze w trosce o komfort klientow prosicie o zachowanie spokoju costamcostam i takich gowniarzy upominac, wskazywac i w---------c...
  • Odpowiedz
@neo_vir: I tak zrobimy, pogadam dzisiaj z szefową, bo to naprawdę jest uciążliwe. No i kasa nam ucieka, jak dwa, trzy razy w miesiącu się taka sytuacja zdarzy, a kto wie, ile by mi zostawił ten koleś, który wszedł do sklepu i uciekł. Na pewno więcej, niż te bachory.
  • Odpowiedz
@Depcio: współczuje mocno ( ͡° ʖ̯ ͡°) lvl 1x-20 zazwyczaj potrafi d---------ć i zniechęcić do pracy, życia, czegokolwiek. Jak dla mnie powinien być zakaz wstępu osobom niepełnoletnim i tyle. Masz 18? Nie. To wróć jak będziesz mieć. Ale wiem że #boss może wiedzieć lepiej( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@McDermott: Temat już przyklepany, będzi wywieszka z podobnym tekstem do tego, który podsunął @neo_vir i jak mnie będą w------ć mimo wszystko w sklepie, to "dowód poproszę" ( ͡° ͜ʖ ͡°) a jak będą mieć dowody, to i tak wylecą, jak będą głośno.
  • Odpowiedz
@bananowynick: Nasz sklep jest jednym z trzech w mieście, jest nieduży, ale mamy fajny asortyment i klienci nas lubią. Poza tym prowadzimy też sklep internetowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz