miki4ever
Mirki, taka sytuacja. Jechalem ze Szwecji do Olsztyna i wywalilem sie TIRem na zakrecie. Moja wina, niedostosowana predkosc. Niestety zdolnosc kredytowa wykorzystana na maksa, zrobilem juz remont i mam dlug na okolo 50000€. Splacilem chwilowka, ale tylko na pare dni. Moje pytanie, co robic?
3411
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
miki4ever
Sorry, zapomnialem o tagu:
#ets2
7461
riizzlaa
@miki4ever gurwa a miałem odpisać wczytaj poprzedniego sejwa xD
1775
kiedys_bylem_fajny
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
1161
drhipis
@miki4ever: trollingisaart.bmp
553
ZackOscielny
@Delgado najgłupsze rozwiązanie
452
K.....o
K.....o
@miki4ever: czy to znaczy, że nie będzie wędlin, pieczywa itd.?
350
a.....t
a.....t
@miki4ever: jak byś poszedł do banku, pogadał z kimś decyzyjnym, że jest taka i taka sytuacja, że potrzebujesz po prostu przesunięcia terminu to raczej by dało radę.
293
E-Force
271
krejdd
@miki4ever: zbiórkę na pomagam.pl #pdk
235
W.....a
W.....a
@miki4ever: a próbowałeś gadav z bankiem? Przedstawic sytuację? Mi się wydaje, że by Ci pozwolilu spłacić później skoro i tak jesteś wyplacalny
202
anonim1133
@miki4ever mistrz xD
177
i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo
@miki4ever: tylko provident i RRSO 2500%
176
remindr
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
143
W.....a
W.....a
@miki4ever: humor z rana jak śmietana xD
114
miki4ever
@Kuplerstwo: nie bedzie puszek Coli.
101
miki4ever
@Aou: Ja jestem wlascicielem, jestem tez pracodawca. Mam 4 kierowcow. Robia zysk w maire szybko, okolo 5-6k€ na dzien, ale boje sie, ze bank zazada wczesniej splaty.

@Delgado: No wlasnie nie ma takiej opcji, dostalem wiadomosc z ostatecznym ultimatum.

@krejdd: nie da rady:)
82
miki4ever
@guma888: napoje wiozlem.
@kiedys_bylem_fajny: To nie jest trolling, serio wrabalem sie w barierke. Popelnilem blad, bo chwile wczesniej silnik wymienilem i bylo za duzo mocy.
79
D.....o
D.....o
Chyba brać chwilówkę na chwilówkę aż nie znajdziesz rozwiązania
66
miki4ever
@Wsciekle_piesci_meza: Jak niby? Z banku przyszla jedna wiadomosci tyle, nie ma opcji rozmowy.
@afromort: Za duzo czasu na to poswiecilem, zeby zaczynac od nowa. Mam kurs do Hiszpanii za 40000€, ale mam obawy, ze nie wyrobie sie czasowo.
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: nie ma takiej opcji.
61
miki4ever
@afromort: nie ma takiej opcji, z banku moge jedynie dostac wiadomosc.

Wiadomo, moge w najgorszym przypadku sprzedac inne TIRy lub zaczac od poczatku, ale to chcialbym zrobic w ostatecznosci.
48