Mirki, taka sytuacja. Jechalem ze Szwecji do Olsztyna i wywalilem sie TIRem na zakrecie. Moja wina, niedostosowana predkosc. Niestety zdolnosc kredytowa wykorzystana na maksa, zrobilem juz remont i mam dlug na okolo 50000€. Splacilem chwilowka, ale tylko na pare dni. Moje pytanie, co robic?
@Aou: Ja jestem wlascicielem, jestem tez pracodawca. Mam 4 kierowcow. Robia zysk w maire szybko, okolo 5-6k€ na dzien, ale boje sie, ze bank zazada wczesniej splaty.
@Delgado: No wlasnie nie ma takiej opcji, dostalem wiadomosc z ostatecznym ultimatum.
@Wsciekle_piesci_meza: Jak niby? Z banku przyszla jedna wiadomosci tyle, nie ma opcji rozmowy. @afromort: Za duzo czasu na to poswiecilem, zeby zaczynac od nowa. Mam kurs do Hiszpanii za 40000€, ale mam obawy, ze nie wyrobie sie czasowo. @i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: nie ma takiej opcji.
@miki4ever: jak byś poszedł do banku, pogadał z kimś decyzyjnym, że jest taka i taka sytuacja, że potrzebujesz po prostu przesunięcia terminu to raczej by dało radę.
@Delgado: No wlasnie nie ma takiej opcji, dostalem wiadomosc z ostatecznym ultimatum.
@krejdd: nie da rady:)
@afromort: Za duzo czasu na to poswiecilem, zeby zaczynac od nowa. Mam kurs do Hiszpanii za 40000€, ale mam obawy, ze nie wyrobie sie czasowo.
@i_teraz_wchodze_ja_caly_na_bialo: nie ma takiej opcji.
Wiadomo, moge w najgorszym przypadku sprzedac inne TIRy lub zaczac od poczatku, ale to chcialbym zrobic w ostatecznosci.
#ets2