Wpis z mikrobloga

Idę sobie do sklepu wieczorem, a tam koleś układa styropian do ocieplania. Pytam się, czy fort buduje. Myślałem, że może ogarnia sobie miejscówkę na spokojne picie, żeby nie było widać z ulicy co robi.

A ten, że fort buduje na noc, bo bezdomny jest i dzisiaj będzie tutaj spał.

Za piwko zgodził się na sesję foto. Przekonywał mnie, że nie muszę zasłaniać twarzy, ale i tak to zrobiłem, żeby nie było.

Dzieciaczki, bądźcie ogarnięci niezależnie od okoliczności, uczcie się i ostrożnie z dragami, żebyście nie musieli budować sobie fortów także będąc dorosłymi. Bo ten zdrowy, wesoły i młody chłopak to oczywiście alkoholik i n------n.

#czarnyhumor #truestory i chyba niekoniecznie #narkotykizawszespoko
Mordeusz - Idę sobie do sklepu wieczorem, a tam koleś układa styropian do ocieplania....

źródło: comment_YG1ukC9jasOCz1qjR7BwrkrJg9TGIlCL.jpg

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

znaczy ja piłem do "ćpun i pijok"

@wytrzzeszcz: Aha. No więc próbował mi dzisiaj oferować, że coś skombinuje i że możemy posiedzieć razem, jak załatwi. Poza tym widziałem go kiedyś w stanie kompletnego odlotu w środku dnia.

Albo inaczej. Żaden zdrowy człowiek nie musi być dziś bezdomny w Polsce, jeśli nie chce. Pracy jest w bród w lato szczególnie. W budowlance biorą od ręki bez doświadczenia, byle miał kto taczką
  • Odpowiedz
@wytrzzeszcz: Jak będziemy mieli po 60 lat to kto wie, jakie cuda będzie czyniła medycyna. Może wtedy zamiast pluć, będziesz mógł w pełni sił wyruszyć w drogę ku przygodzie :)
  • Odpowiedz
@Mordeusz: jaki fake to ja nie. Nie ma opcji, żeby taki styropian nie był schowany, i nie zniknął w 20 minut. Chyba, że to nie Polska.
  • Odpowiedz