Aktywne Wpisy

krucjan +20
Serio ekspresso jest u nas tak niepopularne?
To że znajomi i rodzina, często kawosze z nawet kilkudziesięcioletnim stażem, wywalają gały jak widzą ekspresso i walą jakieś komentarze typu "a coś ty zrobił za kawę?! Przecież tu jest jeden łyk 🤣" to biorę poprawkę, że to mała próba i mogę żyć w bańce.
Ale że w dużych kawiarniach często nie ogarniają co to jest to mnie dziwi. I to nie mówię o jakiś
To że znajomi i rodzina, często kawosze z nawet kilkudziesięcioletnim stażem, wywalają gały jak widzą ekspresso i walą jakieś komentarze typu "a coś ty zrobił za kawę?! Przecież tu jest jeden łyk 🤣" to biorę poprawkę, że to mała próba i mogę żyć w bańce.
Ale że w dużych kawiarniach często nie ogarniają co to jest to mnie dziwi. I to nie mówię o jakiś
pieknylowca +153
3/10 p--o z sokiem z Polski wymaga super ultra włoskich Chadow. Pamiętaj polaczku -jestes nikim dla takiej księżniczki, p0lki a do tego kobiety #p0lka
źródło: 1000004909
Pobierz

Tytuł: Gra o Tron
Autor: George R. R. Martin
Gatunek: Fantasy
★★★★★★★★★★
Książka, której chyba nikomu nie trzeba przedstawiać. Zaczęłam czytać niedawno z powodu tęsknoty za serialem ;-). Dziwnie czyta się książkę, kiedy wie się mniej więcej co niebawem się wydarzy (tym bardziej, że pierwszy sezon obejrzałam akurat trzy razy). Niemniej czyta się ją bardzo szybko, jest niezwykle wciągająca, opisy są niesamowite - bardzo łatwo jest przenieść się oczami wyobraźni do świata książki. Drugi tom już gotowy do rozpoczęcia czytania :-)
Zastanawiam się tylko nad jedną rzeczą, która wcześniej w serialu aż tak mnie nie zaciekawiła, mianowicie..
#ksiazki #ksiazki #bookmeter #czytajzwykopem #got #graotron
Wpis został dodany za pomocą skryptu do odejmowania
!Dzięki niemu unika się błędów w działaniach
!Pobierany jest zawsze ostatni wynik
W moim mniemaniu saga ta zalicza się bardziej do "czytadeł" (podobnie jak m.in. hołubiony na wypoku "Marsjanin"), niż do kultowych pozycji ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niemniej lepiej znać niż nie, przyjemność czytania najważniejsza, więc wytrwaj do końca i czekaj cierpliwie na
@kizimajaro: raczej nie. Drogo był c------m pacjentem, nieposłusznym.
@kizimajaro: Myślę, że zabiła go specjalnie a cała akcja była po prostu przeprowadzona delikatnie, żeby nikt się nie kapnął, bo byłoby krucho.
Komentarz usunięty przez autora