Aktywne Wpisy

_Alessandro_ +21
No i co kolejny piątek siedzicie przed komputerem, walenie konia i spanko. Ja Oskar zwykły normik 3/10 syn prezesa firmy deweloperskiej i skromnej kardiochirurg, zagrałem tymi kartami, które miałem i właśnie siedzę na kolacji w pięciogwiazdkowej restauracji Michelin ze skromna szarą myszką miss world Julka. Mogłeś grac kartami jakie masz i być na moim miejscu, ale jak zwykle ci się nie chciało.
Natura.
#blackpill #geny #predeterminizmgenetyczny
Natura.
#blackpill #geny #predeterminizmgenetyczny
źródło: Natura
Pobierz
Kenteris 0

Myślicie, że jak do nich uczciwie napisze to mu powiedzą, żeby zachował namiot, czy poproszą o zwrot?
#decathlon
@dondon: kek xD pomylili sie a Ty chcesz cebulić? Ojciec nie nazywa się Janusz przypadkiem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Roniq: @xstempolx: ojciec powiedział kurierowi, że coś nie tak chyba, ale kurier miał w------e. Doradziłem ojcu, żeby wziął paczkę i na spokojnie zobaczy co jest w środku i jakby co dał znać decathlonowi.
poszło już zgłoszenie do Decathlonu za pomocą formularza na ich stronie. Jak ktoś chce wiedzieć jak rozwiązali sprawę, czytaj czy wpadł jakiś gratis, kupon itp. ( ͡° ͜ʖ ͡°) to niech zaplusuje ten komentarz. Zawołam.
@dondon: No, no, czekam. Lubię dekaflon, i póki co się nie zawiodłem... Zobaczymy :)
To mu brakuje malego stelaża; )