Aktywne Wpisy
vulfpeck +381
#neuropa #bekazpodludzi #ukraina
Polak zaatakował ukraińskiego taksówkarza
Agresywny Polak, po zwróceniu uwagi, aby nie spożywał alkoholu w taksówce, zwyzywał i zaatakował ukraińskiego studenta, który dorabia sobie na Uberze.
ZNALEZISKO - https://wykop.pl/link/7208997/polak-zaatakowal-ukrainskiego-taksowkarza
Polak zaatakował ukraińskiego taksówkarza
Agresywny Polak, po zwróceniu uwagi, aby nie spożywał alkoholu w taksówce, zwyzywał i zaatakował ukraińskiego studenta, który dorabia sobie na Uberze.
ZNALEZISKO - https://wykop.pl/link/7208997/polak-zaatakowal-ukrainskiego-taksowkarza
naczarak +274
Polskie nacjobydło husarskie w akcji. Oglądać do końca.
"ATAK NA STUDENTA Z UKRAINY
Nasz Ośrodek udziela pomocy ukraińskiemu studentowi, który został zaatakowany, pobity i znieważony.
Jeździ na taksówce, żeby zarobić na studia i utrzymanie. "
https://twitter.com/OmzRi/status/1701213289995293132
#ukraina #wojna #rosja #bekazprawakow #neuropa
"ATAK NA STUDENTA Z UKRAINY
Nasz Ośrodek udziela pomocy ukraińskiemu studentowi, który został zaatakowany, pobity i znieważony.
Jeździ na taksówce, żeby zarobić na studia i utrzymanie. "
https://twitter.com/OmzRi/status/1701213289995293132
#ukraina #wojna #rosja #bekazprawakow #neuropa
Upiekłem chleb żytni ze słodowanym ziarnem i kminkiem, przepis wziąłem z filmu podanego przez @AyyLemao. W małym słoiku trochę dużo soku cytrynowego, w drugim powinno być lepiej. Fajnie gaz drapie w język.
#gotujzwykopem #bojowkapiekarska #fermentujzwykopem #chleb
Źródło: https://www.wykop.pl/wpis/24792323/zrobilem-wlasny-kwas-chlebowy-wyszedl-niespodziewa/
@tptak: ciesze się że zachęciłem!
Twój ma ciekawszy kolor, ja do następnego skarmelizuje cukier i mocniej spiekę chleb. Tym razem z chleba własnej produkcji, żytniego na zakwasie. Już porządnie sczerstwiał i suszy się, pokrojony w kromki.
Skąd wziąć słodowane ziarno? :)
Gratulacje!
Robiłeś kiedyś pizze z semoliny? Ja ostatnio pierwszy raz i polecam, choć mąka 750 z dobrego młyna też jest dobra, to semolina nadaje taki głębszy, ciekawszy smak :)