Wpis z mikrobloga

@marek-kalka: nie będę Ci mówić co masz robić ze swoimi pieniędzmi ;) mogę Ci powiedzieć tylko, że ja zamierzam dokupić, jeżeli jeszcze spadnie (obecne LSK kupowałem za 5zł/szt). W moim przypadku, to jest inwestycja na min. 8-12 miesięcy i przeznaczam na nią kwotę, jaką mogę ewentualnie stracić. Uważam, że każdy kto chce wejść powinien poobserwować rynek, poznać podstawowe cechy Liska, kamienie milowe i wtedy zdecydować czy podoba mu się idea
  • Odpowiedz
@losBamberos88: To taka sama prognoza jak ta, że btc zanurkuje do 1500 USD jeszcze w tym tygodniu. Chociaż popatrz jak pompowane były w tym miesiącu niektóre alty, moim zdaniem cena nie gra z tym co oferują te projekty, lsk wygląda dość rozsądnie.
  • Odpowiedz
@marek-kalka: @losBamberos88: There is no need to be upset ;) To regularne cykle rynku.
Sam kupiłem liska po 15-40k, sprzedałem parę dni temu po ok. 113k. Nieważne, że to dobry projekt, altpokalipsa nie ominie nikogo. Oczywiście możecie nie sprzedawać i zostać bagholderami, przypominacie mi mnie sprzed roku, gdy kupiłem lsk po 65k, potem spadał kilka miesięcy aż do 8k, ale wytrzymałem i nie sprzedałem, potem tak jak mówię
ch00dybcn - @marek-kalka: @losBamberos88: There is no need to be upset ;) To regularn...

źródło: comment_N9MvHRr0pU0qS9BBowbotKCV0s68swia.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@losBamberos88: jedyne co ci mogę poradzić - strata ok. 10 czy 15% naprawdę jest do przełknięcia. A jeśli chcesz zarobić/wyjść na zero to trzymaj, tylko bądź gotów na ewentualne trzymanie kilka ładnych miesięcy. Na pewno wyjdziesz na plus (nawet za kilka miesięcy), okresy akumulacji i pomp powtarzają się cyklicznie, tylko wg mnie teraz jest/będzie redystrybucja. To są moje przemyślenia, rób jak uważasz, żeby nie było na mnie :)
  • Odpowiedz