Wpis z mikrobloga

@Andreth: Enforcer to zwykły, podrzędny Pelikan. Bardziej mnie wkurzają takie indywidua #60groszyzawpis jak @farmerjanek, którzy zawodowo niszczą życie ludziom za kilka judaszowych srebrników od wpisu. On między innymi dodał powyższego #fakenews i prowadzi regularnie w kilku mediach społecznosciowych swój polityczny spam, nieważając na konsekwencje. Międzyinnymi na twitterze i wykopie. Ale @moderacja jest głucha na takie osoby.
  • Odpowiedz
@grubson234567: Indywidua (niewątpliwie zawodowo się tym zajmujące) nie miałyby co robić, gdyby nie głupota pelikanów. Poza tym sorry, piszesz mu, że jego działania przyczyniają się do tego, ze niewinny człowiek boi się o swoje życie, a ten g... o platynie. Gardzę.
  • Odpowiedz
@grubson234567: jeszcze kilka miesięcy temu, patrząc na wysyp fejkowych znalezisk o islamie, myślałam, że to dla wykopu nie ma już ratunku.
teraz widzę, że te fejki powielane są przez niezależne, niepodległe, a co ciekawsze przez publiczną TV.
szkoda szczępić ryja
  • Odpowiedz
@Lukardio: Mam na myśli banowanie domen z których notorycznie wchodzą fake'y oraz użytkoników, którzy je motorycznie wykopują. Chociaz i tak najwazniejsza jest szybka reakcja. Nawet teraz niektóre moje zgłoszenia czekają na rozpatrzenie po kilka dni. To wszystko nonsens.
  • Odpowiedz
@grubson234567: @chanelzeg @lukardio To nie jest kwestia reakcji tylko kwestia przyzwolenia. Przed chwilą 1X5N przez kilkanaście minut przyglądał się fakowemu znalezisku i nie zareagował. Widziałem to po profilu zgłoszeń.

Inny przykład

Jeden ze znanych użytkowników wykopu 3 raz w tym tygodniu manipuluje głosami/duplikatami, a moderacja tylko jedynie kolejne zgłoszenia

To są standardy wykopu @moderacja @m__b
  • Odpowiedz