Aktywne Wpisy

Czy ja jestem jakiś nienormalny czy co ale co ludziom przeszkadzają fotoradary albo odcinkowe pomiary prędkości? Może wystarczy jechać zgodnie z przepisami? A najbardziej śmieszą mnie komentarze typu "rząd łupi kierowców" - no to jak ktoś będzie jechać zgodnie z ograniczeniem to mu chyba nic extra nie doliczy? xD
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu
Ja się nauczyłem jeździć zgodnie z przepisami w UK, gdzie każde przekroczenie prędkości i mandat, chociażby najniższy to kosmiczna zwyżka przy kolejnym ubezpieczeniu

Porównanie rat kredytu na 30 lat na 500k w Polsce (u góry) i w Niemcach #nieruchomosci #banki
źródło: 1000005351
Pobierz

@moderacja @m__b
nie widzimy przeszkód, zrzućcie się i w kolejnym miesiącu wykupcie miejsce reklamowe na Wykopie.
nie ma sprawy, nie widzimy przeszkód tylko w kolejnym miesiącu wykupcie czas i wysiłek wrzucających znaleziska np. z top100 bo jak sami zauważyliście utrzymanie serwisu darmowe już nie jest,
Umowa stoi?
https://www.wykop.pl/link/3819821/sponsorowana-propaganda-na-wykopie/
#cenzura #afera #wykop #moderacjacontent #usuwajo #wtf @R2D2_z_Sosnowca @safehouse @wigilius @BoaKusiciel @Kaczypawlak @SynuZMagazynu @polwes @jack-lumberjack @farmerjanek @LibertyPrime @Bethesda_sucks @3Lumintekk @HaHard @Hamouma @kwakwa @MiKeyCo @Thorkill @DonaldKluska @Andrzejku1998
źródło: comment_1DmAt3yh6cbwxBrnQjmA7OquSe2sElBr.jpg
Pobierz( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Czyli odpowiadamy na zarzut ale cenzurujemy odpowiedź aby nie było jej widać dla wszystkich...
źródło: comment_bqNb4MbP8DBemBoxOzHojMb7RrKHbbxX.jpg
PobierzCzyli będzie afera o usuwanie znaleziska i ban dla piszacego prawdę.
Efekt Streisand zapewniony
http://www.wykop.pl/artykul/3820027/moderacja-po-raz-kolejny-cenzuruje-swoja-odpowiedz-w-odp-na-zarzut-uzytkownika/
@RobotKuchenny9000: @MrocznyBrokul: @Amadeo: @DonaldKluska: @50dzielonena5: @jack-lumberjack: @R2D2_z_Sosnowca @safehouse @wigilius @BoaKusiciel @Kaczypawlak @SynuZMagazynu @polwes @jack-lumberjack @farmerjanek @LibertyPrime @Bethesda_sucks @3Lumintekk @HaHard @Hamouma @kwakwa
@MiKeyCo @Thorkill @Andrzejku1998 @Aeny
Mój wpis nie dotyczy spamowania wykopaliska tylko cenzurowania znalezisk.
Dotyczy też fikcyjnego definiowania wykopu jako agregatora treści społeczności, co daje mylne wrażenie że to co tu ląduje na głównej to wyselekcjonowany przez społeczność kontent warty przejrzenia.