Wpis z mikrobloga

Jakie największe cebule was spotkały mireczki?
U mnie to:
kupony na 2$ z #aliexpress wyciągnąłem z nich towaru za ~2000zł, kamery, zegarki za free itd. no i jeszcze over 2k monet
kupony na #pysznepl tona pizz po 6zł i kilka stówek za kody
100GB neta za 5zł co miesiąc przy okazji rejestracji numerów i innych promocji
przed nosem przeszły mi cebule z #dhgate #wish darmowa pizza z #pysznepl i #aliexpress gdy potrzeby był już telefon z androidem 6.0
Chwalcie się, pozwolę sobie dodać #cebuladeals najwyżej usunę xD
Pamiętam jak dziś jak chodziłem codziennie po nową siatkę paczek na pocztę i pisałem skrypty tworzące konta na ali na zabytkowym kompie gdzie muliła nawet przeglądarka xD piękne czasy, czekam na coś nowego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z.....e - Jakie największe cebule was spotkały mireczki?
U mnie to:
kupony na 2$ z ...

źródło: comment_kumoUsTSWQJ9zFRHE1VXvMnWCmwBfrst.jpg

Pobierz
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@CoZaGamon: Czemu wszyscy Polacy tak nie zarabiają? xd
poza tym jestem nastolatkiem i dla mnie z 200 darmowych pierdół z chin to jest coś, a do tego frajda z dostania czegoś za darmo i kompletnie niepotrzebnego xD
  • Odpowiedz
@ZjemCiNoge: Nie, to nie ja. Ja nawet nie wiem jak się tam k---a z kuponów korzysta, nigdy ich nie widziałem na oczy, że o jakiś zwrotach za zakupy nie wspomnę, nie mam o zwrotach najmniejszego pojęcia.
  • Odpowiedz
@ZjemCiNoge: chwalisz sie.. ja na kuponach zarobilem jakieś 5k$ to byly czasy (ʘʘ)

pamiętam wrzesien czy pazdziernik jak byly 2,01 przez przegladarke to sobie wtedy nakupowałem fajnych rzeczy
  • Odpowiedz