@CreativePL: ja wlasnie pposwiecam urlop na drugie przejscie, pierwszy raz z dodatkami. Juz kolo 100h poswiecilem i Serca z Kamienia dopiero lizniete xD Ale co do swiata to chociaz faktycznie duzy, to takie poludnie Velen dosc puste i moze ktgos mnie zlinczuje ale akurat mapy w grach Bethesdy sa troche ciekawiej skonstruowane. Ale chociaz W3 nie jest bez wad to i tak jest 10/10.
@bajbuss: @Avogadrus: @CreativePL: zazdroszczę ludziom którzy się potrafią tak wciągnąć w grę bez multi :D mówiąc krótko, mi by się nie chciało, pobrałem kilka godzin i koniec, ale rpg nie dla mnie po prostu
@Wirtuoz: ostatnio najbardziej się wciągam w mniejsze gry, dawniej cisnąłem tylko ogromne rpgi po kilka razy jak Baldurs Gate2 itp a teraz jakoś mi się nie chce ( ͡°ʖ̯͡°)
@Dogeno: ale wątki poboczne zwykle są lepsze od głównego w grach z otwartym światem XD
@Jewpacabraa: Mój ukryty autyzm pozwala mi się cieszyć z gry. Jak przejdę grę to nie będzie mi się chciało wracać do misji level 10 samemu będąc na 50 czy tam którymś bo to nie ma sensu ciachać wrogów jednym zamachem.
@Dogeno: no to taka truskawka na torcie, ale chocby watek z zamachem na Radowida Fał, czy Bestia z Dobrowa (krótki quest) też ciekawe. Ogólnie najlepsze są te misje gdzie trzeba podjąć jakąś ważną dla przyszłości decyzję i one daja radę.
@CreativePL: 2 dnie temu odkryłem skalowanie poziomów w W3 xD Ale niestety tylko przeciwników wzmacnia a nie exp za zadania. A już wszystkie zlecenia z podstawki porobione.
@Avogadrus:
@CreativePL: zazdroszczę ludziom którzy się potrafią tak wciągnąć w grę bez multi :D mówiąc krótko, mi by się nie chciało, pobrałem kilka godzin i koniec, ale rpg nie dla mnie po prostu
@Dogeno: ale wątki poboczne zwykle są lepsze od głównego w grach z otwartym światem XD
@Avogadrus: Trudno, robię z gier z otwartym światem liniowe przygodówki bo rozwijanie postaci też mam w dupie XD