@Kejran: Alu fajne, ale jeszcze tak na lajcie to: - przyciemnić tylnie szyby - gwint i obniżyć ( zawsze można ponieść przy gwincie ) - pomalować zaciski hamulcowe na czerwono. - tylnie lampy na czarne to nie duzy koszt.
@Triplesix: Jak masz stare auto i odświeżysz lakier, to takie przeróbki naprawdę kozacko wyglądają ( ͡º͜ʖ͡º) Niżej moje audi rocznik 1997 i jednego kolegi polówka rocznik 2001 przerobiona i to nie wygląda na wiejski tuning.
@Pabick: może dla Ciebie ( ͡°͜ʖ͡°) później jedzie takie auto z chińskimi ledami z przodu albo jakimiś innymi żarówkami w niestandardowym kolorze, obniżone na felgach 19, podoczepiane spojlery i bajery coby wyglądało agresywnie a pod maską 100 koni w tdi i kopci jak lokomotywa bo kto by naprawiał auto, skoro jeździ ;)
@swinkapl: @Triplesix: @Shodan56: Wszystko z gustem, taki zawias gwintowany można sobie regulować, audi stoi w garażu ze względu na spalanie i niskie zawieszenie którego nie chce mi się regulować, a tak to na co dzień mam peugota 206 :) Jeden tuninguje komputer a drugi samochód a trzeci motor czy co tam jeszcze :) Uważam że to co mam jest jeszcze do przyjęcia patrząc po tym jak
@Shodan56: @Pabick: @Triplesix: Gwint nigdy w życiu ( ͡°͜ʖ͡°) I tak jest już sztywniej i pewniej na szerokich 17stkach. Nie po to mam E39 żeby niszczyć komfort gwintem ( ͡º͜ʖ͡º)
@Pabick: chciałeś ze starego kombi które najlepsze lata (albo nawet i emeryturę) ma już za sobą, zrobić okropną karykaturę, także nie wiem. Porównałbym to do 70letniej baby z 50 kg nadwagi, farbowanymi na złoto włosami i strasznie agresywnym makijażem- przez te 'ulepszenia' wygląda jeszcze gorzej, niż normalnie ( ͡°͜ʖ͡°)
@Shodan56: Co do taczki to na zawieszeniu wielowahaczowym nie czujesz aż tak gwintu, kolega w polówce gdzie ma zwykła belkę przeklina na gwint a w audi aż tak tego się nie czuje.
@swinkapl: Dlatego zaciski wymieniłem na sportowe v-maxx z tarczami 330, a lampy tylnie z homologacją po lifcie, wygląda lepiej w serii :) ( Zaciski Audi S4 B5 są strasznie brzydkie, takie wieksze seryjne A4 ). A przyciemnianie szyb przydaje się by wieczorem kogoś nie korciło coś co zapomnisz zabrać z tylniego siedzenia. @Shodan56: ze względu na spalanie nie opłaca się nim jeździć, to taka zabawka do dłubania i
źródło: comment_VXDwKege2VEDChS55AKvGBXDAAjP6Px0.jpg
Pobierzźródło: comment_4nWPOcKxMmdkdyyFtKQJA0dwkid6w6KR.jpg
Pobierz- przyciemnić tylnie szyby
- gwint i obniżyć ( zawsze można ponieść przy gwincie )
- pomalować zaciski hamulcowe na czerwono.
- tylnie lampy na czarne to nie duzy koszt.
Niżej moje audi rocznik 1997 i jednego kolegi polówka rocznik 2001 przerobiona i to nie wygląda na wiejski tuning.
źródło: comment_YOOkWK6Dh6hIiGbsEsbZBPKzLeAxcRRw.jpg
Pobierzźródło: comment_O7McbHMDjXUD0VO1aokKp48JZKIhtTgl.jpg
Pobierz@Pabick: brzmi jak lista typowego wieśtunera xD
Jeden tuninguje komputer a drugi samochód a trzeci motor czy co tam jeszcze :)
Uważam że to co mam jest jeszcze do przyjęcia patrząc po tym jak
Do tego E39 wyżej: korekta lakieru, styling 37/39/176 i gwint
A przyciemnianie szyb przydaje się by wieczorem kogoś nie korciło coś co zapomnisz zabrać z tylniego siedzenia.
@Shodan56: ze względu na spalanie nie opłaca się nim jeździć, to taka zabawka do dłubania i