@fiszifiszi: Zatrudniam ludzi z polecenia, ten był akurat kolegą dwóch super pracowników którzy go do roboty wkręcili ( btw Januszy z imienia ) , lat ma 57 , a jest z pod mojej miejscowości
@fiszifiszi: Stary tacy ludzie nie posiadają cv , szczególnie jeśli nie pochodzą z , w naszym rozumieniu otwartej rekrutacji , miał świadectwa pracy , z których nic nie wynikało , przez pół roku również robił robotę i nie było zastrzeżeń , poza nie odbieraniem przez niego połączeń , ostatnio coś mu o------o , zaczął robić problemy wszystkim pracownikom dookoła i padła decyzja o zwolnieniu bo po prostu robić sobie pod
@tadyo: nie sciemniaj,ze robi sceny bez powodu.Widocznie juz kilka razy dostawal kase nie w terminie albo jak to napisales-zapomniales;) Nie stac cie to nie zatrudniaj ludzi.Za darmo nikt nie bedzie z---------l.Kolejny janusz biznesu, ktory zapomina o przelewach
@daf38: kolego , jak masz ochotę napisze ci na priv numery telefonów do wszystkich moich pracowników , zadzwoń do każdego po kolei i potwierdź to co napisałeś powyżej , jeżeli będzie to nieprawda publicznie odszczekać to co napisałeś
@daf38: w ogóle nie zabolała napisałeś rzecz która mnie obraziła skoro jesteś pewny swojego zdania proszę potwierdź je ze stanem faktycznym a potem napisz praw de na forum tak jak właśnie mnie na nim oczerniłes
@tadyo: na pisanie na wykopie miales czas.O wyyplacie zapomniales.Zaplac czlowiekowi I przestan sie zalic jak jakas malolata..Jestes Januszem wiec miej jaja
@daf38: ależ oczywiście ze mu zapłacę , co do złotówki- w terminie jak zwykle ( chodź zwykle miał przed) , jak również podlicze za poniesione przez niego straty , zależy co przyniesie jutro ale niestety bilans może być nie na jego korzyść
A na takich frustratów jak @daf38 to nie marnuj czasu i pakuj ma #czarnolisto.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Hannahalla ty jednak durna jesteś