qwelukasz
#macos #osx
jakieś godne uwagi programy/rozszerzenia?
Np Magnetic window albo coś podobnego możecie polecić?
2
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
V.....2
V.....2
@qwelukasz: iTerm2, Spark, Magnet, Bartender
1
Argilla
@autowired: obijało mi się o uszy, że coś nie halo ze Sparkiem, ale nie wgłębiałam się w temat. I teraz ktoś podlinkował do tego tematu. Szukam od dziś alternatywy ;)
1
Argilla
@autowired: to chyba ślepa jestem, bo po utworzeniu jednej nie mam opcji dodaj skrzynkę (zamiast tego dodaje folder). Spróbuje Outlooka. Dzięki :)
1
Argilla
@autowired: ok znalazłam jak ustawić więcej kont :)
1
frontendowiec
frontendowiec
@qwelukasz: bettertouchtool
0
a.....d
a.....d
@Virgo92: będę powtarzał do usranej śmierci, nie korzystajcie ze sparka powiadam Wam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
qwelukasz
nie korzystajcie ze sparka powiadam Wam

@autowired: czemu?
0
V.....2
V.....2
@autowired: ok?
0
a.....d
a.....d
@Virgo92: @qwelukasz: pobierzcie teraz sparka na iOS. Magia Wasze konta są zalogowane bez iCloud Keychain ( ͡° ͜ʖ ͡°) oznacza to tyle ze Wasz dostęp do konta e-mail lata po internecie i Spark może tam sobie zaglądać kiedy chce ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie wiem jak wyglada polityka prywatności ale to brzmi dość kiepsko szczególnie ze program jest darmowy. Kategoryzują
0
V.....2
V.....2
@autowired: Aha. Spoko, że się wszędzie logowałem sam
0
a.....d
a.....d
@Virgo92: być może teraz coś zmienili (albo to tylko przykrywka ( ͡° ͜ʖ ͡°)), przy pierwszej wersji na 100% było jak mówię. Oprócz tego sprawdź użycie CPU, wcześniej miałem cały czas 25% na jednym rdzeniu. Pewnie bardzo mocno przeszukiwało moje maile bo pobieranie tez było srogie XDDDD
0
V.....2
V.....2
@autowired: NO TO STARY JESTEŚ W BŁĘDZIE XDDDDDD
0
a.....d
a.....d
@Virgo92: mówię Ci jakbylo żebyś lepiej uważał na program, bo ma dziury w bezpieczeństwie, a Ty kręcisz bekę. Jest darmowy, nie wyświetla reklam, myślisz ze tworzą go dobrzy ludzie z dobroci serca i co roku płaca 100$ na licencję?
0
a.....d
a.....d
0
a.....d
a.....d
@Virgo92: @qwelukasz
"Stores credentials for your email accounts on their servers.
Stores your emails on their servers to push them to your devices."
Jak im to p--------e to lepiej nie mieć wszędzie tego samego hasła
0
qwelukasz
@autowired: ok, a jak już użyłem to jak to usunąć?
0
a.....d
a.....d
@qwelukasz: aplikację czy dane z ich serwerów? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
qwelukasz
@autowired: dane z serwerów - oprócz zmiany hasła na gmailu
0
a.....d
a.....d
@qwelukasz: nie da rady, możesz do nich conajwyżej napisać żeby Cię wywalili ale wątpię aby to zrobili. Być moze na reddicie coś jest napisane jak działać ale wątpię
0
qwelukasz
@autowired: a jaki komunikator polecisz? :)
Podoba mi sie iMessage ale minus jego taki, że nie działa drag&drop dla plików wiec jak chce przesłać obrazek to muszę się trochę nagimnastykować z nim...
0