Aktywne Wpisy

MonazoPL +42
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe – czyli
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe – czyli
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz
ATAT-2 +66
Nic lepszego juz dzisiaj nie zobaczycie. Okazja dla fanow ogrodnictwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zdjecie w komentarzu
#mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #patodeweloperka #heheszki #budujzwykopem #ogrodnictwo
Zdjecie w komentarzu
#mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #patodeweloperka #heheszki #budujzwykopem #ogrodnictwo
źródło: 1000015728
Pobierz

@Gaius: Nie to #pis czyli partia patriotów, wyzwolicieli, z bawców i wielkiej inteligencji
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
źródło: comment_mYBLaDrpAGkyAGGJHoZtsagMuQpEcw2x.jpg
PobierzOj, pieczą sędziów dupska, że tracą pozycję przez nikogo nie kontrolowaną. W logice kłamców kontrola nad sądami przez władzę demokratycznie wybraną jest gorsza niż całkowity brak kontroli i całkowita samowola nadzwyczajnej kasty. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Inboxie: Kontrolowana demokratycznie. Dalej jeszcze większe brednie.
źródło: comment_WxU0MdSTCn44TWYqSj1w2UijjNvZRjta.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@MiKeyCo: Uprzejmie informuję, że nie, nie masz dystansu. Generalnie, jjeśli nie jesteś płatnym trollem, to bardzo niepokojące. Nie wiem, co trzeba mieć w głowie, żeby tak wielbić polityków jednego ugrupowania, żeby chcieć oddania sądownictwa w ich ręce (czyli między innymi ich całkowitej bezkarności).
Zresztą to typowe, skontrargumentować anty-pisowcom w amoku, że nie mają racji bo... zawsze kończy się tak samo -
stekiem pomyj. Najpierw siebie zmieńcie a dopiero za kraj się bierzcie, domorośli specjaliści.
Waszą chęć dyskusji
PS Mój post nie
@Andreth: Ale wycieczki osobiste już tak. +, bo widocznie nie dostrzegasz: "jeśli nie jesteś płatnym trollem", "Nie wiem, co trzeba mieć w głowie".
Jak zwykle anty-pisowcy w amoku piszą wycieczki osobiste... po tym gdy im wskazałem, że OP nie zawiera krytyki faktów tylko przykleja etykiet.
źródło: comment_uxsh9vM4ys89yhj4N0AaWiu7xweENGGT.jpg
Pobierz@lewa_reka_sorosa: Czytać ze zrozumieniem nie potrafisz. Bo pierwsze zdanie pierwszego komentarza odnosiło się stricte do OP. A potem anty-pisowcy w amoku niczym zombi rzucili się z wycieczkami osobistymi. A na koniec sami to zarzucają. Szkoda szczępić ryja.