Wpis z mikrobloga

@Gaius: Podważyć faktów nie możesz to przyklejasz etykietki? XD Właśnie to co robisz to #manipulacja i #propaganda.

Oj, pieczą sędziów dupska, że tracą pozycję przez nikogo nie kontrolowaną. W logice kłamców kontrola nad sądami przez władzę demokratycznie wybraną jest gorsza niż całkowity brak kontroli i całkowita samowola nadzwyczajnej kasty. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 219
@MiKeyCo oj zapieka dupska pisowskich aparatczykow, że tracą przez nikogo niekontrolowana władze; w logice kłamców kontrola demokratycznie wybranej władzy jest gorsza niż całkowity brak kontroli i całkowita samowola tej nadzwyczajnej kasty politycznych miernot.
  • Odpowiedz
@Xianist: Jak zwykle brednie, bo do PiS mam dystans, ale śmieszy mnie ujadanie ludzi w antypisowskim amoku. Te wasze zaklinanie rzeczywistości, ordynarne kłamstwa, manipulacje, krętactwa są śmieszne. Na pyskach komunały o demokracji i pluraliźmie... a potem pomawianie każdego oponenta. Takich ludzi też szanujemy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz
do PiS mam dystans

@MiKeyCo: Uprzejmie informuję, że nie, nie masz dystansu. Generalnie, jjeśli nie jesteś płatnym trollem, to bardzo niepokojące. Nie wiem, co trzeba mieć w głowie, żeby tak wielbić polityków jednego ugrupowania, żeby chcieć oddania sądownictwa w ich ręce (czyli między innymi ich całkowitej bezkarności).
  • Odpowiedz
@Andreth: Uprzejmie informuję, że opinia naczelnej wypokowej ujadaczki anty-pisowskiej nie ma nawet cienia obiektywizmu. A pomówienia i wycieczki osobiste tylko tego dowodzą. Innych pomawiasz o bycie trollem pewnie po to by odwrócić uwagę od własnego trollowania.

Zresztą to typowe, skontrargumentować anty-pisowcom w amoku, że nie mają racji bo... zawsze kończy się tak samo -
stekiem pomyj. Najpierw siebie zmieńcie a dopiero za kraj się bierzcie, domorośli specjaliści.

Waszą chęć dyskusji
  • Odpowiedz
@MiKeyCo: Jak tam śledztwo w sprawie finansowania Solidarnej Polski, prowadzone przez kontrolowaną przez szefa Solidarnej Polski prokuraturę?Jak tam śledztwo prokuratorskie w sprawie zeznania majątkowego ministra Szyszki? Jak tam śledztwo prokuratorskie w sprawie nacisków policji na kierowce seicento? Jak tam postępowanie w sprawie przyjmowani korzyści mająktowych przez wujta Obajtka? Jak tam śledztwo w sprawie nieopublikowania wyroku TK? Zmalauy, urosłuy? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

PS Mój post nie
  • Odpowiedz
nie zawierał ani jednego wyzwiska.

@Andreth: Ale wycieczki osobiste już tak. +, bo widocznie nie dostrzegasz: "jeśli nie jesteś płatnym trollem", "Nie wiem, co trzeba mieć w głowie".

Jak zwykle anty-pisowcy w amoku piszą wycieczki osobiste... po tym gdy im wskazałem, że OP nie zawiera krytyki faktów tylko przykleja etykiet.
  • Odpowiedz
  • 2
Przecież PRL miał olbrzymie poparcie, do momentu w którym naprawdę zabrakło żarcia. Każda rewolucja jest socjalna, hasła wolnościowe mało kogo obchodzą.
  • Odpowiedz
zamiast się odnieść do clue całej sprawy xD co ci zrobiła poprzednia władza? W------a cie z państwowej posadki?

@lewa_reka_sorosa: Czytać ze zrozumieniem nie potrafisz. Bo pierwsze zdanie pierwszego komentarza odnosiło się stricte do OP. A potem anty-pisowcy w amoku niczym zombi rzucili się z wycieczkami osobistymi. A na koniec sami to zarzucają. Szkoda szczępić ryja.

jak zwykle HURR
  • Odpowiedz