@MateuszekPelenBrzuszek: tez przez to przechodziłem. Za pierwszym razem udało sie wyciąć i pozbyć s-------a. Za drugim juz niestety nie. Trzymam kciuki za pieseła najmocniej!
@MateuszekPelenBrzuszek trzymam kciuki. Dawaj znać jak się łobuz trzyma. Forest eż po operacji, ale po skręcie żołądka. Puerwszy tydzień był bardzo trudny ale już jest wszystko ok :)
@MateuszekPelenBrzuszek: małe może da się usunąć. Dobrze, że większy to tylko krwiak. @Shatter: zależy to pewnie od tego na jakim etapie wykryto nowotwór, jaka choroba no i też troche od wielkości psa ;) mniejszy potrzebuje mniejszej dawki. Niektóre leki możesz kupić w dawce przeznaczonej dla twojego pieseła, a inne musisz kupić w całości nawet jeżeli wykorzysta on tylko połowę. Miałem taką sytuację, że mój pies potrzebował jakiegoś leku,
@Shatter: owszem dużo, a dodatkowo nikt mi nie dał żadnej gwarancji, że uda sie psa wyleczyć, ale ja osobiście nie żałuję. To już są osobiste decyzje każdego właściciela czworonoga. I masz rację z tym stwierdzeniem, jest w tym dużo prawdy. I jeszcze taka ciekawostka, sala zabiegowa do podawania chemii prawie zawsze była pełna zwierzaków - ok 4 sztuki na raz. Ze dwa razy może zdarzyło się żeby do chemi siadał
@Shatter: dlatego nie ma co z góry zakładać że zwierzak jest skazany na jakąś chorobę. Mój trafił dwie, u kolegi zawsze były psy i każdy dożył spokojnej starości
#psy #piesekwalczyzrakiem #pies #rak #operacja
źródło: comment_LBZ20Pk3RACHBBwZHwS1mXNJk4fyLiAs.jpg
Pobierz@supersucker pluca czyste. Watroba tez. Śledziona jedzie na badania celem sprawdzenia co to za zło go gryzie.
źródło: comment_GpsiLFK7efkSBl3FtnCzrh9Q6oDdA3n8.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Do teraz koszt badań i operacji to około 1500 zł. Guz znaleziony dwa tygodnie temu.
Ale
@
@Shatter: zależy to pewnie od tego na jakim etapie wykryto nowotwór, jaka choroba no i też troche od wielkości psa ;) mniejszy potrzebuje mniejszej dawki. Niektóre leki możesz kupić w dawce przeznaczonej dla twojego pieseła, a inne musisz kupić w całości nawet jeżeli wykorzysta on tylko połowę. Miałem taką sytuację, że mój pies potrzebował jakiegoś leku,
Komentarz usunięty przez autora
I jeszcze taka ciekawostka, sala zabiegowa do podawania chemii prawie zawsze była pełna zwierzaków - ok 4 sztuki na raz. Ze dwa razy może zdarzyło się żeby do chemi siadał