Aktywne Wpisy
nowszyja +312
Wykopowi psierdolnięci psiarze, gdy ktoś pisze, że trawniki i chodniki są pełne psiego gówna, a szczyny kundli widać wszędzie:
- patrz pod nogi;
- trawnik nie jest od chodzenia;
- niech dziecko uważa na żółty śnieg;
- to jest nawóz;
Syfiarze,
- patrz pod nogi;
- trawnik nie jest od chodzenia;
- niech dziecko uważa na żółty śnieg;
- to jest nawóz;
Syfiarze,
źródło: 12e2a168d18c577dae4deba0b8bfc37a6a1e23fed62f8316892fd04b094bb834
Pobierz
nowszyja +227
Jak wolny czas spędzają normalni ludzie:
- podróże
- wypady ze znajomymi do knajpy
- uprawianie sportu
Jak spędzają wolny czas psierdolnięta patologia w Polsce:
- podróże
- wypady ze znajomymi do knajpy
- uprawianie sportu
Jak spędzają wolny czas psierdolnięta patologia w Polsce:

Jak to zobaczyłem, to pierwszą moją myślą było, że ktoś z mozilli zapomniał leków. Druga myśl że to kolejny krok do zmiany Firefoksa w Chrome, zobaczcie porównanie po tych ostatnich zmianach.
Myślałem, że to się nigdy nie stanie i nikt nie pomyśli o przeniesieniu tej najbardziej z------j wady Chrome do FF... ;D
Można to na szczęście cofnąć w ustawieniach
about:config, wystarczy w zmiennejbrowser.tabs.tabMinWidthustawić wartość minimalnej szerokości taba - dla mnie pasuje 100. Porównanie jak to wygląda domyślnie i ustawione na 100 zamieszczam na screenie poniżej.Z drugiej strony komuś może się spodobać taki styl że widać same ikonki, jedni i drudzy mogą to sobie teraz ustawić. ;-)
Niedługo szerokość może zostać zwiększona do 70px, bo jednak nie wszystkim się podoba (co moim zdaniem i tak za mało), na bugzilli trwa zażarta dyskusja, jakby ktoś chciał się pośmiać.
A z ciekawości dodam ankietę. ;D Jak wam się bardziej podoba, mniejsze taby, większe czy bez różnicy?
#firefox #firefoxtweaks #firefox57
źródło: comment_hkYa8Xu2CxkDp7DtkrxpFR6NdVS67N8L.jpg
PobierzJak wam się bardziej podoba, mniejsze taby, większe czy bez różnicy?
Ale fakt kombinują. :D
@moooka: że w końcu nie będę się musiał grzebać z userChrome.css, żeby zmieniać szerokość na 35px ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ale i tak okazało się, że dali minimum na 50 ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Niestety żeby ustawić mniej niż 50 nadal musisz użyć userchrome, bo poniżej 50 (no może 45) już nie przycina.
Dla mnie to jest zbyt nieczytelne. Przy mniejszej ilości kart same ikony to super pomysł, tak jak z przypiętymi kartami wiem co mam przypięte i już nie potrzebuję tytułu okna, ale jak mam otwartych wiele kart z
Z jednym mam jeszcze problem gmail notifier poprzedni była mały lekki działał dość sprawnie, ta wersja z plusem nie robi nic poza ciągłym ładowaniem, ale podejrzewam że jak
A z tym aktywowaniem to o co dokładnie chodzi, jak to działa? Niestety Tab mix plusa też od dawna nie używam.
Teraz z tym porzucanie starych dodatków jest jeszcze głupiej.
Zmiany w interface których nikt nie chce (np. menu główne bez możliwości konfiguracji) tez jest ich grzechem.
I w tym wszystkim oni absolutnie nie są w stanie odpowiedzieć dlaczego te wszystkie złe zmiany wprowadzają. Albo
Napaćkane tego tam jest, ja potrzebuję w menu głównym cztery pozycje, w tym jeden menuitem z dodatku(ublock).
I te ich odpowiedzi, dlaczego czegoś nie zrobią albo coś robią...