Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Theia: A do której impreza będzie trwać? Bo może nie trzeba noclegu; wystarczy tylko odpowiednio późno skończyć imprezę i wsiąść w autobus ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kamil_snk: no, powiem Ci, że to zależy od gości ( ͡° ͜ʖ ͡°) atrakcje kończą się koło 1 w nocy, ale bar raczej będzie jeszcze otwarty. Jak chcesz balować do rana, to jest dookoła trochę lokali, gdzie można jeszcze dłużej posiedzieć ;D
  • Odpowiedz
@kamil_snk: o nie, źle mnie zrozumiałeś. Zaplanowane są rozrywki do pierwszej, ale to nie jest koniec imprezy, w końcu są też nieplanowane rozrywki, jak picie do 6 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kamil_snk: mimo wszystko zachęcam do przyjechania na cały weekend - dzień przed party będzie beforeparty, a w dniu wykopparty jest zorganizowana gra w piłkę nożną, także atrakcji nie brakuje :D tradycją jest też niedzielne spotkanie w McDolanie czy innym KFC albo jadłodajni, żeby powspominać poprzedni wieczór i pożegnać się jeszcze raz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Theia: Akurat bilet udało mi się odkupić od znajomego po kosztach, więc wielkiego pola manewru nie mam. Zresztą z Rzeszowa też się chwilę jedzie. Staram się po prostu zoptymalizować koszty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
atrakcje kończą się koło 1 w nocy

@Theia: No, to już wiem kiedy zaczynamy na poważnie ( )

w dniu wykopparty jest zorganizowana gra w piłkę nożną

#propsy Czyli to prawie tak jakbym był organizatorem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz