Aktywne Wpisy

Często jak słyszę, że ktoś studiuje i pracuje to mam w głowie wyobrażenie, że jest na kierunku, na którym wystarczy obecność, albo nawet i nie, żeby zaliczyć większość przedmiotów i nie wymaga on pracy własnej. Wzięło się to stąd, że jak sam byłem na studiach, to pochłaniały one tyle pracy i wkładu własnego po godzinach, że dorzucenie do tego jeszcze pracy było moim zdaniem niemożliwe. A ci, którzy próbowali pracować, to albo

źródło: comment_cUi8Cbsr7fTcCwz21kQ0Um5HtjjMLjVg.jpg
Pobierzźródło: comment_w3i0gecltcMnEEAOca9P26jhJMzgusJd.jpg
Pobierzźródło: comment_OJBHX6Oswhig5ovLscN7XlrVk0NzFGr2.jpg
Pobierz@tosyu: PLASTIKOWE HURWA
Fotki by się przydały jednak w trybie manualnym, ale w telefonach to różnie bywa (xiaomi lepsze( ͡° ͜ʖ ͡°))
No a tak to spoko latarka. Napisz jeszcze wrażenia po tygodniu używania.
@tosyu:
@Arek_ nie wiem
@tosyu: ???
5zł na allegro za gładki reflektor. Efektem jest mniej scentrowane światło. Różne inne reflektory - głównie rowerowe - są też dostępne na ali.
źródło: comment_RXqHnpH7BmytdcSszAyM4o9urGdDrxAS.jpg
Pobierz@Psiake: taa..., convoy to latarka do lasu, na nieszczęście bardzo mocno polecana. Niektórzy nie potrafią z niej korzystać. Cały myk polega na tym, żeby znaleźć tanią lampkę rowerową, która mogłaby być polecana zamiast convoya. No i po co ktoś miałby zmieniać na SMO, skoro na rower (i nie tylko) OP jest lepsza?
@Psiake: co? mam latarkę securitying z reflektorem SMO i światło jest akurat bardziej skupione na środku. Mam porównanie z convoyem s2 z reflektorem OP.
Komentarz usunięty przez autora
Występuje pod inną nazwą gdzieś?
pomyliłem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)