Aktywne Wpisy

Mircy jaka alternatywa dla #biedronka? Najbliżej domu mam właśnie ten sklep ale tam zawsze zapchany parking, tłumy ludzi, palety w alejkach i te ich skomplikowane systemy naliczania promocji... Od razu mówię że nie interesują mnie żadne #auchan #kaufland gdzie trzeba przejść kilometry żeby każdą alejkę odhaczyć. Mieszkam na obrzeżach #lodz i mogę na luzie dojechać do okolicznych miejscowosci więc konkurencja jest spora. A
Jaka alternatywa dla biedronki?
- Dino 47.1% (48)
- Aldi 26.5% (27)
- Netto 9.8% (10)
- Stokrotka 8.8% (9)
- Polomarket 2.0% (2)
- Intermarche 5.9% (6)

0Fifi 0
Przymierzam się do zmiany głównego konta bankowego. Obecnie i przez wiele lat mam w PKO BP, natomiast przyglądając się ofertom innych banków zauważyłem, że PKO za przeproszeniem ma w dupie starych/stałych klientów. Mianowicie, ich bank celuje chyba w emerytów, których jedynym celem jest otrzymanie przelewu za pracę i następnie opłacenie rachunków. Dostępność tych funkcji to chyba jedyna zaleta tego banku.
Dlatego zwracam się z pytaniem:
W jakim banku sami macie konto (jaki
Dlatego zwracam się z pytaniem:
W jakim banku sami macie konto (jaki

(LINK do produktu z kuponem: 11.11GB113 | Blog (aktualne kupony na HGLRC BS28A BLHeli-S 28A ESC))
Priority Line: NIE
Najtańsza wysyłka: Za darmo!
Przewidywana wysyłka: on Nov 7
Jeśli chcesz być wołany, to po prostu napisz w tym wpisie: "Chcę być wołany @n_____S"
W tagu #kuponynazywo wrzucam wyłącznie pojedyncze kupony (lub flash deale) z najlepszą ceną jaka kiedykolwiek była w sklepie Gearbest (wg mojej bazy danych. Cena musi spaść co najmniej o 5%) lub rzadkie okazje.
Nowa GRUPA na Facebooku - https://facebook.com/groups/326747374417279/
Xiaomi - Aktualizowana lista kuponów na produkty Xiaomi
Latarki - Aktualizowana lista kuponów na latarki, baterie i ładowarki
RC - Aktualizowana lista kuponów RC
Odkurzacze - Aktualizowana lista kuponów na odkurzacze
Noże - Aktualizowana lista kuponów na noże
Bez refa
Produkty Xiaomi - tag kuponynazywoxiaomi
Laptopy i telefony - tag kuponynazywolaptopykomorki
źródło: comment_ToiEamwqr5rr9U1Lh7yNyKsWrA5gYVrH.jpg
Pobierz1. Czym najlepiej płacić?
PayPalem lub kartą walutową USD (ew. karta PLN) podpiętą pod PayPala (w razie problemów jest 180 dni na utworzenie roszczenia i odzyskanie pieniędzy (ważne szczególnie przy droższych paczkach)). Przy płatności kartą walutową podpiętą pod PayPala należy wykonać również te kroki:https://www.wykop.pl/wpis/25914651/co-zrobic-aby-paypal-obciazyl-karte-walutowa-bez-p/
2. Czy brać ubezpieczenie przesyłki?
Weź, jeśli nie chcesz się użerać ze sklepem i PayPalem.
3. Jaką przesyłkę wybrać?
Priority Line (jest dostępna dla wybranych produktów