Aktywne Wpisy

Krupier +54
Kiedy ostatni raz widzieliście u kogoś karton na chłodnicy? Ja jakoś parę dni temu, ale wcześniej to chyba już spokojnie z kilkanaście lat nic. Chyba ten patent odszedł w zapomnienie.
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: obraz
PobierzJak taka laska może być z takim dziadem? To nie jest fejk, bo znam tą osobę. Też, bez obrazy dla tego gościa, ale to nie jest jego liga. Ja wiem, że często kobiety w PL wyglądają lepiej, od swoich chłopaków. No ale kurde u mnie w firmie 40 letnia managerka (zresztą całkiem fajny m--f) ma lepszego chłopa.
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
źródło: IMG_6270
Pobierz

Co jest nie tak z x32 ?
@sentoxo: Co jest nie tak z x64* chciałeś powiedzieć
Zżera więcej ramu (to po pierwsze i najważniejsze), swego czasu jako pierwszy wprowadził ograniczenia co do ActiveX'a i Javy (to po drugie, choć już nieaktualne, bo x32 ma od niedawna to samo) i niektóre wtyczki nie były z nim kompatybilne (to po trzecie)
@lech1991: To wszystko akurat na plus dla FF.
Co do dodatków w FF57 - było o tym, wiadomo od dawna. Część twórców porzuciła projekty, bo przepisanie ich było zbyt problematyczne. Ale pewnie wkrótce pojawią się zamienniki.
@tasmanz: W praktyce też.
@a231: To zależy komu na czym zależy. Ja wiem, że kwestie bezpieczeństwa, że luki w zabezpieczeniach. Ale (odpukać) nigdy jeszcze nie złapałem żadnego wirusa - wystarczy odpowiednio skonfigurowany firewall, antywirus i mózg, bo ten często zastąpi obydwa wcześniej wspomniane. A jak już ktoś użyje bardzo
A to, że idą w x64 to chyba dużo portali pisało
No, może pisało, ale przeciętny śmiertelnik nie wie co to jest x64 nawet, mogliby chociaż dać jakieś info/ostrzeżenie o tym
Także teoretycznie wydawać by się mogło, że mógłbyś zmienić kanał aktualizacji na ESR