Wpis z mikrobloga

@roztoczanin: ja nie dodaje ich celowo :) (kiedyś dostałem za to bana, którego mi zdjęli). Mnie nie zależy na pierwszym miejscu, więc po cholerę miałbym dodawać duplikaty. Gdybym chciał utrzymałbym pierwsze miejsce kilka lat, bo wiem co tu jest chodliwe. Mógłbym je utrzymać bez dodawania duplikatów (chociaż tego uniknąć się nie da, bo w zasadzie wszystko może być duplikatem, dlatego jeśli coś zostało opublikowane wiele miesięcy przed kolejna publikacją ne
  • Odpowiedz
@WuDwaKa: a dobry chłopak był :). Chociaż słabo go znałem, ale zawsze mówił "dzień dobry". Chociaż, może to nie było on, bo mam wrażenie że nawet nigdy z nim nie rozmawiałem...

@Moderacja Czy moglibyście napisać jak wiele czasu od poprzedniej publikacji na ten sam temat musi upłynąć, aby znalezisko nie zostało uznane za duplikat (rok to maksimum, z uwagi na wszelakie rocznice, ale może jednak mniej?)? I co jeśli
  • Odpowiedz
@HaHard: Według ostatnich ustaleń są to 3 miesiące. Społeczność powinna weryfikować czy podobny temat powinien się pojawić ponownie. My tylko sprzątamy. W przypadku @a-internauta były to 3 dni, ale zobaczymy co nam napiszę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Według ostatnich ustaleń są to 3 miesiące.

@Moderacja: Czyich ustaleń? Bo jak do tej pory to ustaliłem, że mieliście 2 lata, 8 miesięcy, pół roku a teraz, że 3 miesiące
  • Odpowiedz
@grubson234567: skarbie, ja do moderacji praktycznie nic nie zgłaszam. I możesz nawet ich o to zapytać (jeśli już, nie licząc pojedynczych przypadków, wyłącznie swoje znaleziska - prośbę o ich edycję itd.). Jedynym przerywem w tym gronie jesteś Ty, bo byś chciał a nie możesz bo potencjału brak. I pozostają inwektywy, obrażanie innych. Heh. Kto tu jest przgrwyem, skoro nawet na portalu ze śmiesznymi obrazkami jesteś nikim?
@WuDwaKa: ale
  • Odpowiedz
Ty, bo byś chciał a nie możesz bo potencjału brak. I

@HaHard: AHAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAAH nie, bycie jedynka na rankingu to ostatnia rzecz jakiej pragne. A co gorsza bordo.

to tu jest przgrwyem, skoro nawet na portalu ze śmiesznymi obrazkami jesteś nikim?

Ktoś kto jest nikim w świecie i się dowartościowuje rankingiem na wykopie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)- ( ͡ ͜
  • Odpowiedz
bycie jedynka na rankingu to ostatnia rzecz jakiej pragne. A co gorsza bordo.

@grubson234567: na pewnym etapie każdy tego chce, tylko:
a) nie każdy jest w stanie tego dokonać (bo trzeba czasu, samozaparcia i wypadałoby mieć coś do powiedzenia, a o to trudno. Trudno wypaść dobrze wśród setek tysięcy ludzi. Niewielu to potrafi),
b) nie każdy jest w stanie się do tego
  • Odpowiedz
@LordofBlackLand: Oczywiście nie muszą podobać Ci się moje znaleziska, zawsze możesz po prostu zakopać (jeśli się pomyliłem dodając podobne znalezisko, czy nie dodając tagu), albo dać znać mi czy moderacji. Zawsze z chęcią poprawię błąd.

Nawet mi cię nie żal xD

I słusznie, bo mnie powodzi się znakomicie, nie mogę narzekć. Nie współczuj mnie, współczuj innym, którym współczucia brak. Empatia to bardzo istotna społecznie cecha, której licznym brak.
PS Coś mi tu nie gra z tą empatią, Panie 'Lord of the Black Land'. Twój nick. Miało być strasznie wyszło jak zwykle? Utożsamiasz się ze złem, bo chciałbyś być silny. Nie? Smutny
  • Odpowiedz
@roztoczanin Dlaczego usunąłeś wpis? To co napisałeś było dobre :). Już nie bądź taki politycznie poprawny, możesz mieć własne zdanie i masz prawo je wyrażać ;)
  • Odpowiedz