Wpis z mikrobloga

@No_Sugar: no tak, pewnie miał mu spokojnie wytłumaczyć co zrobił źle XD jak bachor pluje bez powodu ludziom w twarz to spokojna rozmowa guzik da. Co prawda chyba jednak lepiej byłoby dać klapsa w tyłek a nie twarz mimo wszystko, ale sorry, skoro rodzice i wszyscy inni wolą się zająć tym że op sprzedał mu plaskacza a nie tym że bachor chodzi i pluje, to coś jest nie tak.
  • Odpowiedz
@nacpanazielonka: mogl mu zrobic awanture, zaprowadzic do rodzicow i przedstawic sytuacje. Skad wiesz, czy dzieciak nie byl cala impreze normalny, a w jednym momemcie mu odbilo albo chcial sprawdzic, na ile moze sobie pozwolic. Nie bije sie cudzych dzieci. A w twarz to juz serio nie bije sie NIKOGO.
  • Odpowiedz
@No_Sugar: Ja do dzisiaj pamiętam jak dziadek mi kapciem po dupie przejechał bo sobie za dużo pozwalałem (byłem u nich na wakacjach, level 4), od tamtego czasu byłem już grzeczny.
  • Odpowiedz
@nacpanazielonka:

jak bachor pluje bez powodu ludziom w twarz to spokojna rozmowa guzik da. Co prawda chyba jednak lepiej byłoby dać klapsa w tyłek a nie twarz mimo wszystko, ale sorry, skoro rodzice i wszyscy inni wolą się zająć tym że op sprzedał mu plaskacza a nie tym że bachor chodzi i pluje,

nie mogę w to uwierzyć, że ktoś cię plusuje. to dzień w którym wypok umarł.
  • Odpowiedz
@szmyd: @No_Sugar: toteż napisałam przecież że jednak lepiej byłoby klapsa w tyłek, uderzenie w twarz to przesada. Ale z komentarzy można wywnioskować że absolutnie nie wolno nawet klapsa dać, ba, nakrzyczeć pewnie też nie bo "to tylko dziecko". A przez takie postawy potem są takie sytuacje...
Nawiasem mówiąc - dostałam klapsa raz w życiu, nigdy na nikogo nie naplułam, ale ja miałam do innych ludzi szacunek zaszczepiony od
  • Odpowiedz