Wpis z mikrobloga

Czyżby Revolut zamierzał wprowadzić możliwość zakupu #kryptowaluty #bitcoin #btc bezpośrednio na ich platformie? To będzie świetna wiadomość wrócą czasy Circle kiedy kupowało się BTC za pomocą komórki w kilka sekund. Bardzo brakuje mi takiego serwisu.

Czekajcie cierpliwie na kolejne informacje. W ciągu najbliższych dwóch tygodni może wydarzyć się coś bardzo ekscytującego!

#banki
p.....4 - Czyżby Revolut zamierzał wprowadzić możliwość zakupu #kryptowaluty #bitcoin...

źródło: comment_YoZNeVPed12jOiJQbHRHKMn4ySRP8Ufa.jpg

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@iAmTS: kantory bardzo drogie, przesadzają z marżą dlatego brakuje czegoś takiego na rynku. Revolut zaskakuje mnie, korzystam z tego od niedawna i nie pobierają opłat za wymianę ani za przelewy jeżeli wartość nie przekroczy £5000 miesięcznie dla mnie wystarczy.
  • Odpowiedz
@iAmTS: powiem tylko tyle, że nawet gdy wprowadzą coś takiego to nie na długo.
Revolut myśli, że przyciągnie w ten sposób klientów ale nie zdaje sobie sprawy czym jest bitcoin oni nie wiedzą, że bitcoin to nie jest zwykła waluta fiat a klienci których przyciągną nie są zainteresowani pośrednikami takimi jak oni tylko zakupem bitcoina :)
  • Odpowiedz
@escabor: co chwilę jakieś wałki próbują kręcić, nie płacą, czekasz, nie odzywają się jak kurs ruszy w stronę, która im nie na rękę a ostatnio koleś głupa palił, że to nie jego dane bankowe, że ktoś włamał się na jego konto i próbowwł sprzedać bitcoiny. K------o, ludzie to świnie. Na końcu i tak wyszedłem z tego z bitcoinami bo LB trzymało w depozycie i też nie uwierzyli w jego kit
  • Odpowiedz
@pawlo74: ogólnie to w---------y są. Płynność praktycznie żadna, wieczne bodbijanie ceny brak reakcji giełdy na to. Na wielu wykresach są co chwilę ogromne szpilki, sprzedają między sobą ułamki btc za ceny często nawet 5 krotnie wyższe.

Ogromna różnica przed najlepsza ofertą kupna i największa oferta sprzedaży. Błyskawiczna reakcja na kurs, ale tylko jeśli leci w górę
  • Odpowiedz
@pawlo74 dobra przekonałem się, miałem juz tam konto ale teraz zamawiam kartę do konta i ucze się tego używać. Znasz jakieś pro tipsy do jak najlepszego używania tej usługi?
  • Odpowiedz
@caribbean: ja dopiero zaczynam i sam uczę się. Co dla mnie jest zaskoczeniem to darmowe przelewy na Bitstamp, świetna sprawa i do tego dosyć szybkie bo w jeden dzień.
1. Zasilasz Revolut z angielskiego konta za pomocą karty debetowej (natychmiastowo i darmowe).
2. Zamieniasz funty na euro (natychmiastowo).
3. Przelewasz euro na Bitstamp (1 dzień).
4. Kupujesz bitka od razu albo czekasz na
  • Odpowiedz