Aktywne Wpisy

cukierkowa +19
Musze napisać bo się uduszę, nie wiem co z tym zrobić,
W pracy na Dzień Kobiet mieliśmy dzisiaj taki podwieczorek i dziewczyny poza tym, że było ciastko i po kwiatku to dostałyśmy jakieś takie kartki, które z założenia miały być motywacyjne chyba i z miłymi słowami pewnie coś w stylu "jesteś zwycięzcą". No miałam kilka takich, ale na jednej ktoś napisał "chciałbym ci się spuścić na c--e", Faceci co z wami? Kurna
W pracy na Dzień Kobiet mieliśmy dzisiaj taki podwieczorek i dziewczyny poza tym, że było ciastko i po kwiatku to dostałyśmy jakieś takie kartki, które z założenia miały być motywacyjne chyba i z miłymi słowami pewnie coś w stylu "jesteś zwycięzcą". No miałam kilka takich, ale na jednej ktoś napisał "chciałbym ci się spuścić na c--e", Faceci co z wami? Kurna
źródło: wtf-man-5c6bd4
Pobierz
gaz_wieprzowy +34
#gielda
ale poważnie na co wy liczyliscie longując rope XDDDDDD
że do ilu dojdzie? do 200?
było zamykać po 100 byście byli zarobieni, chyba ze kupiliscie ewidentnie na górce xD
ale poważnie na co wy liczyliscie longując rope XDDDDDD
że do ilu dojdzie? do 200?
było zamykać po 100 byście byli zarobieni, chyba ze kupiliscie ewidentnie na górce xD

1. Maksymalna łączna ilość uczestników: bez ograniczeń, zapisy będą trwały 3 dni.
2. Nowa pula obowiązkowych tematów do poruszenia w rozmowie.
3. Podział na województwa:
• Zostanie stworzonych 16 wpisów
• W przypadku osób mieszkających za granicą osoby, należy wybrać swoje rodzinne województwo.
np.
dolnośląskie <-- jeżeli mieszkasz tutaj, kliknij i zaplusuj.
lubelskie <-- jeżeli mieszkasz tutaj, kliknij i zaplusuj.
Został również opracowany specjalny system losowania [1+1]
1) Jeżeli mieszkasz w Małopolsce to trafisz na osobę z tego samego województwa bądź z Świętokrzyskiego.
2) Jeżeli mieszkasz w województwie Mazowieckim to trafisz na osobę z tego samego województwa bądź z Podlaskiego.
O kolejnych zmianach będę informował.
Pozdrawiam FHA
źródło: comment_xmn0T6hR3myZueijZCgQ44BMnt84L5qf.jpg
PobierzDodatek wspierany przez Cebula.Online
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
@FHA96: a jak urodziłam się za granicą to mam nie plusować w ogóle, czy np. wybrać te województwo w którym chwile mieszkałam w Polsce?