Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wyjzprz2: prawdziwy z ciebie spierdox-romantyk. od dotyku malych dloni do myslenia o trzepaniu przez nie gruchy to naprawde gruby wyczyn. na dodatek teraz te rozkminy. prawdopodobnie laska byla mocniej nagrzmocona od ciebie, ze nie "wyczula" twojej osobowosci i wziela w obroty xD
  • Odpowiedz
@wyjzprz2: mam dla ciebie pro tip. Spytaj się jej, czy nie mogła by ciebie poduczyć tańczyć(najlepiej sprzedaj jakiś bajer, że coś ćwiczyłeś np. Judo i temu szarpałeś). Jak się zgodzi to nawet, jeśli nie wyjdziesz z przegrywu, to będziesz umiał tańczyć, czyli i tak #wygryw
  • Odpowiedz
Proszę wszystkich o zrozumienie. Jestem kissless handholdless hugless virgin. To był pierwszy w moim życiu taniec z kobietą (nie licząc małego epizodu).

Jeśli chodzi o fragment o małych dłoniach, to faktycznie niepotrzebnie o tym pisałem, bo zepsułem romantyczny nastrój. Przez to wpis może być błędnie odebrany. Teraz niektórzy mogą myśleć, że jestem jakimś napaleńcem, który jak widzi dłonie, to myśli handjobie, a jak usta, to wyobraża sobie lodzika. Nie jest tak.
  • Odpowiedz
@wyjzprz2: idź na jakiś kurs tańca. Nabierzesz odrobiny doświadczenia i będzie ci łatwiej następnym razem.

A co do ostatniego zdania z twojego komentarza, to - tak jak inni pisali - za dużo rozkminiasz. Rób tak, żeby mieć więcej takich okazji - za każdym razem uczysz się czegoś nowego i to jest dobre.
  • Odpowiedz