Aktywne Wpisy

simpiara +364
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

solejukowski +9
Tak właściwie to jakie są takie konkretne i realne oczekiwania tej grupy antypsiarzy tutejszej? Jakbyście wysłali swojego wysłannika do premiera, to czego by od niego chciał?
#psiarze
#psiarze

https://www.gry-online.pl/S018.asp?ID=1500
Wybór tytułów całkiem niezły, choć zabrakło paru perełek (jak MDK 2 czy Messiah chociażby). Wyniki sondy pokazują też jak niepopularne były najlepsze gry z tej listy, tj. Sacrifice i Giants: Citizen Kabuto. Jak ktoś nie grał to radzę nadrobić zaległości.
#gry #strategie #gimbynieznajo #pcmasterrace #crpg #bethesdasucks
źródło: comment_zcPKvmnqmtJi9PPIgWIXSQADnebjsffT.jpg
PobierzAnachronox podobnie, 2-3 razy zabierałem się za to z podobnym skutkiem jak Sacrifice. Niemniej ostatnio nabyłem i jak w końcu to uruchomię, to tym razem skończę na 100%.
Natomiast Riddick na tej liście mnie dziwi bardzo. Escape from Butcher Bay to - w przeciwieństwie do Dark Athena - kapitalna gra, fenomenalnie zbalansowana
Komentarz usunięty przez autora
Prosty RTS od Relica zanim zrobili WH40Dow gdzie jednostki to genetyczne hybrydy różnych zwierząt które sami tworzymy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@CorTuum: Mi tam chyba ta kampania podobała się najbardziej ze wszystkich, zarówno misje RTS-owe jak i strzelankowe. Była to jedna z nielicznych gier, w której można było latać i miała ciekawy klimat. Przeciwnicy faktycznie nie byli zróżnicowani, ale nie pamiętam żeby mi to zbytnio przeszkadzało. Zresztą nie sądzę żeby to miało wielki wpływ bo w takim Diablo albo
Giants przeszedłem kilka lat temu i początkowy czar gry bardzo szybko prysnął. Aż tak bardzo, ze do ostatnich etapów musiałem się
Przecież każdy słyszał o Riddicku, DMC, czy Sleeping Dogs.
Aquanox to jest prawdziwa perełka, a z RTS to Age Of Mythology, imho najlepszy RTS jak powstał bijący nawet Warcrafta 3 i Bitwę o Śródziemie ( ͡° ͜ʖ ͡°)