Aktywne Wpisy
wapiti +27
Do całej tej dyskusji na temat KPO warto dodać, że Konfederacja jako jedyna partia nigdy nie chciała tych pieniędzy. Ponad 3 lata temu, gdy temat dopiero pojawił się w opinii publicznej, nikt nie podnosił, że jest to dług, który przyjdzie nam wszystkim spłacać. W rzeczywistości zaczęliśmy go spłacać jeszcze zanim w ogóle otrzymaliśmy te środki. Już wtedy wiedzieli, że pieniądze zostaną odblokowane dopiero po zmianie rządu, co rzeczywiście miało miejsce. Doskonale też

jmuhha +5
Czyli to działało tak, że:
-kupil spolke ktoś za 100k,
-dotacji dostał 500k,
Czyli jest 400k na plusie za państwowe moje i twoje pieniądze?
#kpo
-kupil spolke ktoś za 100k,
-dotacji dostał 500k,
Czyli jest 400k na plusie za państwowe moje i twoje pieniądze?
#kpo

Chcemy zaprosić Was do testów flagowego smartfona – Honor 9. Model jest świetnie wykonany i urzeka designem. Do tego prezentuje bardzo dobre parametry: ma dużą pamięć (64 GB) i pojemną baterię, która umożliwia długą i intensywną pracę na jednym ładowaniu (3 200 mAh). Bardzo dobrą wydajność zapewniają m.in. pamięć RAM 4 GB i ośmiordzeniowy procesor Kirin 960, dzięki czemu uruchamianie i działanie aplikacji jest szybkie i płynne. Sporo frajdy zapewnia również aparat. No, ale (!) to jest nasza opinia. Dlategojesteśmy ciekawi, jakie będą Wasze wrażenia i opinie?
Na potrzeby "wykopowych" testów zarezerwowaliśmy dziewięć modeli Honor 9. Trafią w ręce dziewięciu osób, które – rzecz oczywista - będą zainteresowane testami, ale jednocześnie w przekonujący sposób wyjaśnią nam w komentarzach poniżej, dlaczego chcielibyście przetestować Honor 9? Co szczególnie interesuje Was w tym flagowcu? Z jakimi modelami innych marek chcielibyście porównać Honora?
Czekamy na Wasze komentarze poniżej do 29 stycznia. Potem będziemy potrzebować kilku dni, aby przeczytacz i wybrać dziewięciu testerów, do których wyślemy Honor 9.
#android #androiddev #honor #honor8 #honor7x #xiaomi #mi6 #mi5 #lenovo #asus #samsung #nokia #htc #oneplus #iphone #huawei #motorola #lg #sony #smartfon
źródło: comment_vMzIouseiYsentIWonHc1BMIe9YztSzQ.jpg
Pobierz@Honor_PL: No przeogromna, prawie jak w reklamach Mediaekspert czy innych marketów xD
Do telefonów mam dość specyficzne wymagania i na rynku jest mało modeli, które je potrafią spełnić, więc dając mi do testu ten telefon podejmujecie duże ryzyko negatywnej opinii, ale jak jesteście pewni swojego produktu, to podejmijcie rękawicę.
Obecnie mam p9lite 2016 i najwyższa pora go zmienić, więc jeśli Wasza propozycja w testach wypadnie u mnie pomyślnie, to kto wie, czy honor 9 nie zagości u mnie
Jeżeli test miałby być miarodajny, to informacja, co szczególnie jest interesujące przed testem w testowanym telefonie mogłaby zakłamać wyniki (bo to nastawianie się na taką, a nie inną jakość i konfrontacja z oczekiwanymi wynikami, a nie z
@Honor_PL: To samo co w innych telefonach, od podstawy jakość wykonania, ekran, szybkość działania na starcie i po pewnym czasie, jak radzi sobie bateria (a jestem harduserem), aparat i głównie procesor.
I to chyba właśnie procesor najbardziej mnie tutaj ciekawi. Z honorem miałem styczność jedynie w Szanghaju kiedy bawiłem się różnymi modelami, lecz jak to jest zawsze z telefonami na wystawie, nie da