Aktywne Wpisy
Też was na jesień łapie deprecha?
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
kasiaret +95
#slubodpierwszegowejrzenia mam wrażenie, że kobiety są dużo bardziej ogarnięte i stabilne życiowo niz dobrani partnerzy. Dziewczyny są wykształcone, mają prace, mieszkania i są samodzielne.
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował

Format:
PRO/SEMI/AM - Kto? - Co? - Kiedy/gdzie? - obowiązkowo podajemy czas zdarzenia z replaya wzorcowego.
Wzorcowe Replaye - TUTAJ (na tą chwilę brakuje repalyu z AM jakby ktoś posiadał to prosimy zgłosić się na PW)
Na zgłoszenie incydentów macie czas do poniedziałku do godziny 23:59
#acleague
źródło: comment_IbtWhS67qPTkeUcpznHh14InEvnBhfo3.jpg
PobierzPRO - cq.mysk - Przestrzela hamowanie, zgarniając mnie z toru - 24:39 / T8
SemiPRO GTE
Race:
3:48 - LUK - Większa prędkość ale źle dobrana strona wyprzedzania. Kontakt powoduje, że zaliczam bandę i trzy obroty. Spadek z 12-tego na 20-te miejsce, uszkodzenia body i
SEMI: 3:00 strzał na dohamowaniu od LUK - w efekcie spadek na końcówkę stawki.
źródło: comment_mc6DG2MzjAHSlP1RyvgOFVhtUYQ0YsoT.jpg
PobierzWyścig Am:
6:30 Dafir - ignorowanie linii wyjazdu z pitów
16:00 Petrus - ignorowanie linii wyjazdu z pitów
16:30 Kisieluk - ignorowanie linii wyjazdu