Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 185
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ale za 50k nie lepiej tipo bo chyba chodzi w podobnych pieniadzach tyle ze z podstawowym wyposażeniem

@Obserwator_z_ramienia_ONZ: za takim wyposażeniem jak chcę to zbliża się do 80k

za 50k to kupisz 10 letnie auto w idealnym stanie
  • Odpowiedz
od niemca, który płakał jak sprzedawał ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@pelol55: nie... kupujesz za 20 tysięcy, resztę wrzucasz w remont i masz po paru miesiącach nowe auto
  • Odpowiedz
chodzi o to, że taki chłop w pandzie bedzie wygladal troche smiesznie

@ziemniag: xDD

kupujesz za 20 tysięcy, resztę wrzucasz w remont i masz po paru miesiącach nowe
  • Odpowiedz
@pelol55: no, i ja w tym 12 letnim szrocie za 30k zł mam 7 biegowy automat, webasto, klimatronik 4 strefowy, podgrzewane siedzenia przód i tył, wentylowane fotele przód, pneumatyczne zawieszenie, tempomat, elektryczne szyby 4x, aux, zmieniarkę na 6 płyt, dvd/navi, czujnik deszczu i zmierzchu, audio harman/kardon
Nie wiem ile musieliby mi dopłacić żebym zamienił 12 letniego mercedesa na nowego fiata xddddd
  • Odpowiedz
@pelol55: Osobiście wolę wypierdzianego złoma niż taką nową pandę.. gusta są różne każdy ma inne upodobania, ja akurat mam odniesienie bo jeździłem np nową pandą i jak 30 latkami.. i o pandzie mogę wiele złego napisać i nigdy bym nie chciał takiego auta. Mało tego wsiądę sobie do 30 letniego złoma i wszystko działa.. otwierasz drzwi w pandzie i skrzypi tak że umarłego byś obudził. To jest po prostu dno
  • Odpowiedz
@pelol55: Bo mądry polak kupuje poleasingowe 3 letnie autko i ma w------e. Kupowanie auta z salonu to chyba tylko po to by się pochwalić, że się z salonu ma :D
  • Odpowiedz
@pelol55: problem w tym, że za 10 lat twoja panda bedzie na złomie, a te 20 latki dalej będą nieźle jeździć.

i nie mowie, że źle robisz. zalezy czego się oczekuje od auta.
  • Odpowiedz