Wpis z mikrobloga

Kilka czynników się na to złożyło:
1) Wygląd na męskiej dłoni jest komiczny, jakbym wziął ją od swojej dziewczyny:)
2) Nieporęczna
3) I teraz najważniejsze OPROGRAMOWANIE, spróbuj sobie zainstalować Huaweii wear na telefonie jeśli jest innej marki niż Huaweii to będziesz musiał instalować dodatkowe oprogramowanie (Huweii web services). Oczywiście do tego podać numer telefonu, zgodzić się na mnóstwo dodatkowych warunków, dać wiele niezwiązanych z użytkowaniem urządzenia uprawnień. Mi osobiście to przeszkadzało i
  • Odpowiedz
@michal_m: 1) bzdura totalna, wygląda spoko. No chyba, że miałeś czerwony kolor.
2) nieporęczna? W jakim sensie? źle się trzyma w dłoni? To się zakłada na nadgarstek :)
3) Zainstalowalem Huawei Wear na Iphonie bez problemu. Nie jest to jakaś super aplikacja ale najważniejsze rzeczy na niej są. Nie musiałem instalować żadnego dodatkowego oprogramowania, nie musiałem też podawać żadnych swoich danych oprócz wzrostu i wagi.

Jakiego kupiłeś smartwatcha jeżeli można
  • Odpowiedz
1) To była czarna, dziewczyna miała ubaw jak mnie w niej zobaczyła:)
2) Kwestia zdolności manualnych, źle mi się jej używało.
3) A to gratulacje na Androidzie to wygląda inaczej.

Dołożyłem 50 zł i zamówiłem sobie Alcatel Go Watch czarny. Podobna funkcjonalność jedna apka w telefonie i wyglada całkiem spoko.
  • Odpowiedz