Słyszałem że w Francji, podchodzą z obrączką i pytają czy nie zgubiliśmy i chcą za to znaleźne. Człowiek sprawdza czy nie zgubił - niby wszystko ok. ale se myśli że ej obrączkę będę miał ze złota za 20 Euro znaleźnego a później okazuje się że to tombak.
@Dwadziescia_jeden w Paryżu jakiś koleś wcisnął mi w rękę jakiś pierścionek i sobie poszedł. Zaraz zatrzymała się obok mnie jakaś pani na rowerze i po angielsku powiedziała żebym to wyrzucił bo ten koleś będzie próbował mnie oszukać. I faktycznie, jak z pod ziemi wyrósł ten sam koleś i zaczął drzeć mordę po francusku na tą babkę, że mu interes psuje. Ale akurat obok przechodził patrol policji więc koleś szybko się zmył
bransoletki zaklętej afrykańską magią za jedyne 20 ełer. Mieliśmy beczkę z tego, ale w pewnym momencie to nie wiedziałem co się dzieje, tak sprawnie potrafiły nas omamić ( ͡°͜ʖ͡°)
@Budo: Do dzisiaj nie wiesz co się dzieje bo dałeś się wyruchać i się tym jeszcze chwalisz.
Słyszałem że w Francji, podchodzą z obrączką i pytają czy nie zgubiliśmy i chcą za to znaleźne.
Człowiek sprawdza czy nie zgubił - niby wszystko ok. ale se myśli że ej obrączkę będę miał ze złota za 20 Euro znaleźnego a później okazuje się że to tombak.
źródło: comment_37X22Juy0BBMonOqkuPjZwxOjrRTyOLU.jpg
Pobierz@Budo: Do dzisiaj nie wiesz co się dzieje bo dałeś się wyruchać i się tym jeszcze chwalisz.