Aktywne Wpisy

SunnO +87
Witam szanowne Mirko.
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam się obawiać że jednak będę miał lokatorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niniejszym otwieram konkurs na imię lub inspirację imienia dla
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam się obawiać że jednak będę miał lokatorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niniejszym otwieram konkurs na imię lub inspirację imienia dla
źródło: 2b110e4039a340ccb1b923b721a1c810
Pobierz
credenss +33
źródło: 1000038385
Pobierz

Jeśli widzi tę wiadomość ktoś, kto osobiście zna mojego Tatę - cicho-sza!
Róbmy uśmiech!
Ślijcie dalej! Jeśli chcielibyście "potwierdzenia", że faktycznie cel jest taki, o jakim piszę, mogę dołączyć skan jakichś wyników.
Komentarz usunięty przez moderatora
Osobiście czuję, że dobro jest wartością uniwersalną i jeśli chcemy pielęgnować w sobie ten piękny pierwiastek, granice światopoglądów, czy koloru skóry tracą jakiekolwiek znaczenie. Gdy, jako agnostyk, przeczytałem - tata jest teraz
Są na wypoku tematy, w których można sobie popajacować, ale są też takie, w których solidarnie powinno się powiedzieć "Współczuję, trzymaj się i życz wszystkiego dobrego ojcu". To jest właśnie ten drugi typ.