Sezon za pasem, zatem startujemy z F1 MIRKO LIGĄ w typowaniu. Zachęcam każdego do udziału w zabawie ( nawet kibiców Mercedesa ( ͡°͜ʖ͡°) ).
CO I JAK?
1. Wchodzimy na https://gppredictor.com/landing i zakładamy konto 2. Wybieramy nazwę teamu, TUTAJ PROŚBA - nazwa teamu niech wskazuje jednoznacznie na nicka z mirko np. @jablkabanany to Jablka Romeo, a @the_white_crystal White Crystals czy moja skromna Scuderia Kabanos. Ułatwi to komunikację na mirko ( ͡°͜ʖ͡°)
4. Po zalogowaniu klikamy na Leagues i następnie na JOIN 6. Wklejamy kod 5aa442e36cf9c42fd845027f który dołączy cię do naszej ligi 7. TYPUJEMY - miejsca 1-10, Pole Position, najszybsze okrazenie w wyscigu oraz najwieksza liczbe zdobytych pozycji 8.??? 9. Nie ma punktu 3 10. PROFIT!
Za każde poprawnie trafione miejsce otrzymujemy 10 punktów, jeżeli pomyliliśmy się o jedną pozycję dostaniemy 5 pkt a jeżeli o dwie 2 pkt. Za poprawnie wytypowanego zwycięzcę kwalifikacji, autora największego awansu czy najlepszego czasu otrzymamy po 5 pkt.
Otrzymać można również punkty bonusowe: 100 pkt - Za poprawne wytypowanie wszystkich miejsc w pierwszej 10-tce 60 pkt - Za poprawne wytypowanie 6 z 10 miejsc 30 pkt - Za poprawne wytypowanie podium 20 pkt - Za poprawne wytypowanie zwycięzcy kwalifikacji, autora największego awansu i najlepszego okrążenia 10 pkt - Za poprawne wytypowanie zwycięzcy wyścigu
Przyjmowanie typów zawsze kończy się na 10 minut przed startem sobotnich kwalifikacji. Dodaj se do posta czy cos
fajen bo udało się naprawić lapka, laptop 13 lat, wiatraczek głośnio chodził, chrzęścił, zamówiłem nowy, zamontowałem, wymieniłem też pastę na procku na nową i śmiga cichutko, temperaturki fajne, umiem coś
CO I JAK?
1. Wchodzimy na https://gppredictor.com/landing i zakładamy konto
2. Wybieramy nazwę teamu, TUTAJ PROŚBA - nazwa teamu niech wskazuje jednoznacznie na nicka z mirko np. @jablkabanany to Jablka Romeo, a @the_white_crystal White Crystals czy moja skromna Scuderia Kabanos.
Ułatwi to komunikację na mirko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
4. Po zalogowaniu klikamy na Leagues i następnie na JOIN
6. Wklejamy kod 5aa442e36cf9c42fd845027f który dołączy cię do naszej ligi
7. TYPUJEMY - miejsca 1-10, Pole Position, najszybsze okrazenie w wyscigu oraz najwieksza liczbe zdobytych pozycji
8.???
9. Nie ma punktu 3
10. PROFIT!
Za każde poprawnie trafione miejsce otrzymujemy 10 punktów, jeżeli pomyliliśmy się o jedną pozycję dostaniemy 5 pkt a jeżeli o dwie 2 pkt. Za poprawnie wytypowanego zwycięzcę kwalifikacji, autora największego awansu czy najlepszego czasu otrzymamy po 5 pkt.
Otrzymać można również punkty bonusowe:
100 pkt - Za poprawne wytypowanie wszystkich miejsc w pierwszej 10-tce
60 pkt - Za poprawne wytypowanie 6 z 10 miejsc
30 pkt - Za poprawne wytypowanie podium
20 pkt - Za poprawne wytypowanie zwycięzcy kwalifikacji, autora największego awansu i najlepszego okrążenia
10 pkt - Za poprawne wytypowanie zwycięzcy wyścigu
Przyjmowanie typów zawsze kończy się na 10 minut przed startem sobotnich kwalifikacji.
Dodaj se do posta czy cos
#f1 #kubica #mirkof1
źródło: comment_IulZ706XRQXnzupltg9eqgITMbh4uMRL.jpg
Pobierz@kubakabana
@kubakabana: mufex racing wita! Już 30 teamów :)
@mufex: i ciągle rośnie!