Aktywne Wpisy

klocus +424
Ceny w polskich knajpach odyeabały już totalnie. Makaron z jajkiem, śmietaną i boczkiem za 80 zł XD
PS. Lokal jest wirtualny na Wolcie xD
#jedzenie #jedzzwykopem #januszebiznesu #restauracja #gastronomia
PS. Lokal jest wirtualny na Wolcie xD
#jedzenie #jedzzwykopem #januszebiznesu #restauracja #gastronomia
źródło: IMG_1320
Pobierz
adamsowaanon +33
Pozyczylem kiedys siostrze w 2021 roku na ponad rok £4.000
Powiedzialem odrazu ze ok ale jak na ponad rok to zwaloryzuj mi to o te chociaz 5% inflacji.
Czyli oddaj mi 4200£.
Wziela,zgodzila sie.
Ale przy oddawaniu narzekala ze rodzina jej meza by nic nie "wziela" za taka pozyczke.
Powiedzialem odrazu ze ok ale jak na ponad rok to zwaloryzuj mi to o te chociaz 5% inflacji.
Czyli oddaj mi 4200£.
Wziela,zgodzila sie.
Ale przy oddawaniu narzekala ze rodzina jej meza by nic nie "wziela" za taka pozyczke.

#iota #bitcoin
źródło: comment_8OVLdwO7hVI3FFVM4X3Pw1xxhVShlqWV.jpg
Pobierz@pawlo74: Iota to mój obecnie ulubiony projekt, ale nie namawiam na jego kupno tak jak Ty na kupno bitcoina po "promocyjnej cenie" ( ͡° ͜ʖ ͡°) A no i nie zmieniam zdania co 5 minut, później mówiąc, ze tylko trolluje ;)
@Luszian nie wiem czy mi działa czy nie ja się od tego trzymam z daleka.
@Luszian: to się jeszcze okaże co powiesz tym wszystkim biedakom jak wreszcie to całkiem padnie? Wiesz, że jesteś zwykłym scamerem.
Ja nie martwię się o bitcoina, to nigdy nie stanie się dlatego ja jestem pewny siebie i tego co piszę i robię a ty jesteś oszustem i nie ważne, że jeszcze nie zdajesz sobie z tego sprawy.
Jeśli się trzymasz od tego z daleka to skąd wiesz, ze nie działa? Wnioski wyciągasz z FUD artykułów, bo nie masz swojego zdania?