Wpis z mikrobloga

@L3stko: Nie przesadzaj, to znalezisko nie jest polityczne. Zgłaszasz na siłę, bo nie trafia w Twoje poglądy. Standardowe działania zarówno po prawej jak i lewej stronie tego serwisu.
  • Odpowiedz
  • 1
@harnas_sv: przecież to temat polityczny. Moderacja przyklejała politykę do newsu o śmierci Tomasza Kality a tutaj nie widzi polityki? Proszę Cię...

@mikw: jest polityczny.
  • Odpowiedz
  • 1
@a__s: nie przesadzam. Jak już wspomniałem wyżej potraficie dokleić ten tag do mniej politycznych tematów. I wcale nie chodziło mi o cenzurę. Zwróć uwagę że sam przed chwilą dodałem znalezisko o zakazie handlu i dodałem tag. Jestem przeciwnikiem tego zakazu ale to temat polityczny więc oczekuję od Was konsekwencji.
  • Odpowiedz
Moderacja przyklejała politykę do newsu o śmierci Tomasza Kality

@L3stko: Mówisz o tym znalezisku sprzed roku? Zero zgłoszeń na znalezisko, zero ingerencji moderatora, tag ustawiony przez autora znaleziska. Więc?
  • Odpowiedz
Jestem przeciwnikiem tego zakazu ale to temat polityczny więc oczekuję od Was konsekwencji.

@L3stko: Przecież w ten sposób każdą zmianę w prawie można uznać za politykę... A przecież nie o to w tym chodzi. Są tematy, które z politycznych przechodzą w społeczne, tak jak w tym przypadku. Raporty dotyczące pozytywnej strony 500+ też chciałbyś ukryć pod tagiem #polityka tylko dlatego, że 500+ wprowadzili politycy? No bez sensu.
  • Odpowiedz
Nie przesadzaj, to znalezisko nie jest polityczne.

@a__s: fajnie, szkoda że moderatorom odbija jak widzą słowo "neoliberalizm" i bez czytania wrzucają tag #polityka
jak np.
  • Odpowiedz
@L3stko: tylko że akurat tam szkalowania neoliberałów nie było, a ich obrona, i ofc przez jego decyzje przypierniczenia wyższego progu, ciekawe znalezisko nie wlazło na główną.
  • Odpowiedz