Aktywne Wpisy

PtactwaWiele +5
Pomijając całą mroczną stronę #epstein która jest oburzająca chociaż raczej niezbyt zaskakująca, jest myśl która nie daje mi spokoju.
Gość jest znikąd, ot urodził się w przeciętnej rodzinie w ciągu swojego życia doszedł do olbrzymich pieniędzy i olbrzymich znajomości. Przecież taka wyspa to tylko jeden side quest tego chłopa w życiu, a wymaga dużego nakładu pieniędzy i czasu. Weź znajdź wyspę, kup, zaplanuj co tam wybudujesz, dostarcz to wszystko, miej
Gość jest znikąd, ot urodził się w przeciętnej rodzinie w ciągu swojego życia doszedł do olbrzymich pieniędzy i olbrzymich znajomości. Przecież taka wyspa to tylko jeden side quest tego chłopa w życiu, a wymaga dużego nakładu pieniędzy i czasu. Weź znajdź wyspę, kup, zaplanuj co tam wybudujesz, dostarcz to wszystko, miej

panDario +14

#fpl | #fpldraft | DEADLINE 12:30
U mnie odpalony wildcard, więc Salah OUT, Kane IN i kilka różnic pod kątem dwóch najbliższych DGW. Eriksen po tej kolejce przechodzi w Sancheza
źródło: comment_4141Uv8aSpGu9rDpgVvd6m1aUZuAnN30.jpg
PobierzMożesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
Może przy Twojej taktyce to ma sens, ale w moim odczuciu pozbywanie się tak punktującego gracza jest zbyt ryzykowne (mając w głowie ten milion na późniejszy wykup)
IMO Salah dzis nie gra, jestem tego świadomy.
Inna sprawa, że ja raczej całkowicie odejdę od grania piłkarzami Chelsea, bo wieszcze im fatalny koniec sezonu.
źródło: comment_DtZeJiZRPeXFsByFHLVajxe5yEgVS8i7.jpg
Pobierz