Siema murki i mirabelek z tagów #majsterkowanie #stolarstwo #diy #narzedzia i jeszcze może z #narzednik Korzysta ktoś może ze ścisków Yato jak na załączonym obrazku (w komentarzu poniżej)? Chciałem się dowiedzieć jak się takie ścisku sprawują. Ewentualnie czy ktoś może polecić jakiś inny ścisk typu f długości 300 mm do powiedzmy 30 zł? Byle by nie automatyczny. Zastosowanie: takie tam dłubanie. Nie chcę kupować najtańszego top-toolsa, ale zaś na Bessey mnie nie stać ¯(ツ)/¯
@sins: zwykłe skręcane. jedyne co to zeszlifowałem w nich to zgrubienie na końcu żeby się dało całkiem rozłożyć i przez otwory w stoliku warsztatowym coś złapać
@dlugi_: a te powierzchnie szczęk pod plastikami w miarę płaskie? A odnośnie dziur w stoliku, to wydaje mi się, że te Yato można by przełożyć bez potrzeby ściągania ruchomej szczęki.
@sins: te YATO chyba tak się da przełożyć, ale są 3x droższe te lidlowe są niezłe za swoją cenę, luzy mają w miarę małe, szczęki w miarę równe. miałem kilka różnych najtańszych to widać że te są o poziom lepsze.
#scam #ruleta #h----d #instagram Czemu Instagram twierdzi że to nie jest scam i nie chce usuwać takich treści xD Profil to nie fake.Ogolnie dużo scamu jest u niej reklamowana i przy każdym Instagram uważa że jest w pyte ( ͡°͜ʖ͡°)
#majsterkowanie #stolarstwo #diy #narzedzia i jeszcze może z #narzednik
Korzysta ktoś może ze ścisków Yato jak na załączonym obrazku (w komentarzu poniżej)?
Chciałem się dowiedzieć jak się takie ścisku sprawują.
Ewentualnie czy ktoś może polecić jakiś inny ścisk typu f długości 300 mm do powiedzmy 30 zł?
Byle by nie automatyczny.
Zastosowanie: takie tam dłubanie.
Nie chcę kupować najtańszego top-toolsa, ale zaś na Bessey mnie nie stać ¯(ツ)/¯
źródło: comment_lv82tc0LINFqBlLzDHyO9BtHUF5MPzHe.jpg
Pobierzjedyne co to zeszlifowałem w nich to zgrubienie na końcu żeby się dało całkiem rozłożyć i przez otwory w stoliku warsztatowym coś złapać
źródło: comment_jHpcZMiCidTNAAiIDpQpcrfk3nmQJmzU.jpg
PobierzA odnośnie dziur w stoliku, to wydaje mi się, że te Yato można by przełożyć bez potrzeby ściągania ruchomej szczęki.
te lidlowe są niezłe za swoją cenę, luzy mają w miarę małe, szczęki w miarę równe. miałem kilka różnych najtańszych to widać że te są o poziom lepsze.