Wpis z mikrobloga

Niepotwierdzone - rosyjskie samoloty startują z lotniska w Hmiejmim, lecą na południe w stronę Damaszku.

#syria
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Silwerbalk: Nikomu żadne dowody i poparcie nie jest potrzebne, jesteś silniejszy to robisz co się tobie podoba. Rosja jest naszym największym geopolitycznym wrogiem dlatego życzymy im jak najgorzej.
  • Odpowiedz
@Silwerbalk: Katyń, Smoleński czy druga wojna światowa to pikuś, Polska ma najwięcej wojen w swojej historii stoczonych z Rosją czyli o czymś to świadczy, gdyby nie potęga USA to Polska dzisiaj siedziałaby pod rosyjskim butem więc popierać w byle jaki sposób Rosję to trzeba być naprawdę imbecylem i anty Polakiem.
  • Odpowiedz
@Kosecki: a jakby tak ameryka by nas zlała jakby ruscy ostrzał robili....bo coś czuje że dill pod stołem był i my byliśmy w cenie ty myślisz że jankesi nas kochają i potrzebują....( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kosecki: Popieram jak najbardziej Twoją wypowiedź. Rosjan lubię za to, że się nie pieprzą z nachodźcami w imię poprawności politycznej. Patrząc na to co teraz w Europie Zachodniej się odwala to i sam Hitler by tego nie ogarnął.
  • Odpowiedz
@Veg73: Rosja nie pieprzy się z "nachodźcami"? Przecież do Rosji nikt nie chce "nachodzić" :> To nawet z "Rosji" Czeczeni nachodzą do Polski, btw 15% rosyjskiej ludności to muzułmanie więc chyba tam jakąś rosyjską propagandę na youtube oglądałeś.
  • Odpowiedz
@Kosecki: Bez przesady z propagandą. Ja nawet nie gawarit czy jak to się tam pisze :P Trump ma w końcu stanowcze podejście i nie da się zastraszyć Putinowi. Wkurza mnie po prostu nienawiść pomiędzy religiami, która tym samym okazuje swoją obłudę oraz jest dobrym "argumentem" do wprowadzania "demokracji" przez USA.
  • Odpowiedz